Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Winnaars fotowedstrijd april 2016

Voor de fotowedstrijd van de wintermaanden t/m april 2016 zijn weer veel leuke, mooie en bijzondere foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen zijn drie winnaars gekozen.

Derde prijs: De heer Bakens

De heer Bakens stuurde onlangs al een reisverhaal in van zijn vakantie naar Andros. Daarnaast maakte hij ook een aantal leuke foto’s. Met zijn foto van deze echte Griek wint hij de derde prijs!

20150919_124315_1

Tweede prijs: De heer Mombers

Deze prachtige sfeerfoto werd vastgelegd op Pilion door de heer Mombers. Tijdens zijn olijvenplukreis wist hij ook nog tijd vrij te maken om dit mooie plaatje te schieten.

PIL_2015_1498_B

Eerste prijs: Mevrouw Smithuis

De eerste prijs van deze maand gaat naar mevrouw Smithuis. In de smalle straatjes van Rethymnon op Zuid-Kreta zag zij het ene leuke restaurantje na het andere, maar onderstaande vond zij wel heel bijzonder. Daar zijn wij het helemaal mee eens, met deze prachtige foto wint zij de eerste prijs in de fotowedstrijd van april!
Van harte gefeliciteerd!

Fotowedstrijd winnaar april

Wilt u ook meedoen?

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2016 met Ross Holidays in en maak kans op een van de maandprijzen. U dingt dan ook automatisch mee naar de jaarprijs, een reischeque van € 500,-!

Stuur hier uw foto’s in