Overzicht nieuws
Home > Klantenservice> Kafenion> Nieuws> Winnaar fotowedstrijd 2023

Winnaar fotowedstrijd 2023

Afgelopen jaar hebben we weer velen van u mogen verwelkomen op een van onze bestemmingen in Griekenland. Het doet ons altijd goed om te zien dat u mooie herinneringen heeft gemaakt en deze ook met ons heeft gedeeld. Daardoor ontstaan bij ons ook vakantiekriebels!

Uit alle foto's die we hebben mogen ontvangen kan er uiteraard maar één worden verkozen tot jaarwinnaar van 2023. Daarnaast hebben we 5 andere inzendingen geselecteerd die van ons een boek toegestuurd krijgen. Wij willen iedereen bedanken voor het insturen van alle foto's afgelopen jaar en kijken er al naar uit om ook dit jaar uw foto's te ontvangen.

Jaarwinnaar


Mijnheer Halfmouw bewonderde tijdens zijn vakantie op Kefalonia de natuur en legde enthousiast deze zonsondergang vast. Wij feliciteren de winnaar van de fotowedstrijd 2023 met een reischeque t.w.v. € 500 en natuurlijk de eeuwige roem!

Meer over Kefalonia

Eervolle vermeldingen


De onderstaande foto's krijgen van ons een eervolle vermelding. Wij feliciteren hen met een klein geschenk!

Zonnende Hardun

Tijdens hun vakantie op Samos maakten mevrouw Vondeling en mijnheer Waslander een wandeling naar de Nachtegaalvallei en kwamen onderweg deze zonnende draakachtige agama tegen.

Meer over Samos

Genietmoment

Tijdens een wandeling op Ithaki fotografeerde mijnheer Visser zijn reisgenote terwijl zij even de omgeving op zich in liet werken.

Meer over Ithaki

Slapende poes

Vanuit Parga maakt mevrouw Huig een excursie naar Paxos en schoot daar dit aandoenlijke plaatje.

Meer over Paxos

Dubbel genieten op Kreta

Dit genietmoment met een overheerlijk drankje en uitzicht op de Venetiaanse haven van Chania was voor mevrouw Westra aanleiding tot het maken van een foto.

Vakanties op West-Kreta

Symphony in blue

Tijdens hun vakantie op Samos kwamen mijnheer Vegter en mevrouw Van Schie een kerkje in de Griekse kleuren tegen. De tafel en stoeltjes kleuren prachtig bij het geheel.

Vakanties op Samos
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten