Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Winnaars fotowedstrijd juni 2014

Voor de fotowedstrijd van de maand juni 2014 zijn weer veel mooie foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen zijn drie winnaars gekozen.

Derde prijs: Mevrouw Lansink

Mevrouw Lansink maakte een wandeling door het prachtige natuurgebied bij Agios Althanasiou, ten zuiden van Perdika en ten noorden van Parga. “Het ligt vlak aan de kust, ooit waren er wandelpaden en bruggen. De bruggen waren er niet meer, waardoor we door het water van de beek van oever naar oever gingen” .

Derde prijs fotowedstrijd 2014

 

Tweede prijs: Mevrouw Van Lieshout

Op Andros bracht mevrouw Van Lieshout een bezoek aan Chora. Daar maakte ze deze foto van de rotsenkust met een prachtige lucht, de witte huizen met blauwe luiken van Chora, de karakteristieke vuurtoren op de achtergrond en uiteraard het gekleurde water. Een totaalplaatje.

Tweede prijs fotowedstrijd juni

 

Eerste prijs: De heer Boer

De eerste prijs deze maand gaat naar de heer Boer. Witte huisjes en straten typeren Griekenland. Uw foto vertelt het verhaal van de Grieken die hun dorp onderhouden, met daarnaast het praktische denken van de Grieken door het blokkeren van de natte trap met de kwast zelf. Gefeliciteerd!

Fotowedstrijd juni 2014

 

Wilt u ook meedoen?

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2014 met Ross Holidays in en maak kans op een van de maandprijzen. U dingt dan ook automatisch mee naar de jaarprijs, een reischeque van € 500,-! Stuur hier uw foto’s in.