Me ton Savva stin Ellada

Mijn naam is Sávvas en voor Ross Holidays reis ik door mijn prachtige land en verwonder ik me over de vele gebruiken, mythes en verhalen. Mijn verwondering deel ik met plezier met u de komende tijd.

Vorig jaar ben ik verhuisd naar Pilion. En ik heb hier nog geen dag spijt van gehad. In wat voor een geweldig gebied ben ik terecht gekomen. Vooral nu in het voorjaar is het een groot feest. Alles staat in bloei en de rijke schakering van groen is zichtbaar tegen de hellingen. Watervallen klateren langs de wanden van de rotsen naar beneden en de zee is blauw als azuur. De eerste dolfijnen zijn ook reeds gespot.

/

Komt u gezellig bij ons langs?

Misschien meteen een mooie gelegenheid om u te vertellen dat Atropa Travel in Pilion van locatie veranderd is. Voorheen in Afissos op het plein was een mooie plek. Velen van u kwamen tijdens hun vakantie even binnen voor een praatje. Maar intussen is het kantoor te klein geworden en waren we genoodzaakt een ander plekje te zoeken. En dat is gevonden in Kala Nera. Op het kruispunt bij de invalsweg, tegenover de bakker en de bushalte. Een prachtig kantoor waar we in de winter veel gewerkt hebben om het eigen te maken. Er is wat gebroken maar vooral veel gebouwd. Alles ziet er pico bello uit en we voelen ons hier helemaal thuis. In ieder geval hebben we de ruimte.

Het kantoor ligt aan de doorgaande weg en de achtertuin is een grote olijfboomgaard. U loopt hier zo het achterland in voor een mooie wandeling. Toen ik er van het weekend liep, kwam de zoete geur van bloemen me overal tegemoet. Kom ook naar Pilion en ik laat u de mooie dingen zien. Ik vertel u over de bloemen en de olijven. En als de stad u ook aantrekt, we hebben hier een mooie wandeling uitgezet die u zelf kunt maken. De hostess geeft u graag de beschrijving van de route.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten