Home
Home > Kortingen

Vakantie Griekenland 2018

Boekers t/m 7 maart 2018 ontvangen van ons dubbele klantenkorting op alle reguliere prijzen. Daarnaast zijn weer verschillende woningen veranderd in prijstoppers! Op deze woningen krijgt u € 50 korting per boeking. De kortingen gelden niet voor aanbiedingen en themareizen.

Dubbele klantenkorting

Afhankelijk van het aantal personen, profiteert u bij ons van klantenkorting. Boekt u t/m 7 maart, dan ontvangt u dubbele klantenkorting die op kan lopen tot € 80 per persoon!

Bekijk hier hoeveel klantenkorting u krijgt

Prijstopperkorting!

Boekt u uiterlijk 7 maart, dan ontvangt u op de geselecteerde woningen € 50 korting per boeking!

Bekijk al onze prijstoppers

Voorpret

Uw vakantie nu al regelen geeft rust en iets prachtigs om naar uit te kijken. U heeft alle tijd voor een perfecte voorbereiding om zo ter plaatse nog meer te kunnen genieten. Laat de voorpret beginnen!

Waarom nog twijfelen?

Wacht niet tot het te laat is en neem direct contact met ons op om uw boeking aan te vragen! Via onderstaande button vindt u alle accommodaties uit ons aanbod. Vul het reserveringsverzoek onder de door uw geselecteerde accommodatie in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tevens kunt u ons ook bellen om uw boeking aan te vragen op telefoonnummer: (024) 642 48 48.

Alle accommodaties

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord