Vakantie Griekenland 2018

Bij boekingen tot en met 3 januari 2018 profiteert u van onderstaande voordelen!

Voorkeursgarantie

Dat ene appartement waar u het beste uitzicht heeft over de zee of die studio dichtbij het zwembad. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het liefst in uw favoriete vakantiewoning verblijft. Daarom bieden wij u tot en met 3 januari 2018 een voorkeursgarantie*. Zo bent u verzekerd van die ene plek waar u het liefst uw vakantie doorbrengt!

Bekijk het aanbod

Klantenkorting

Afhankelijk van het aantal personen, profiteert u bij ons van klantenkorting die op kan lopen tot € 40 per persoon! Via de button leest u meer over de voorwaarden van deze actie.

Voorwaarden

10% vroegboekkorting

Boekt u uiterlijk 3 januari, dan ontvangt u 10% korting op uw vakantie, autohuur en wandelarrangement!

Wij betalen uw bagage!

Bagage bijboeken voor een vliegreis is tegenwoordig de normaalste zaak. Dat wij 20 kg per persoon met een waarde van € 30 voor u betalen, is verre van normaal! We doen dit voor alle boekers die uiterlijk 3 januari 2018 hun boeking bij ons maken. Zet de koffers maar vast klaar!

Voorpret

Uw vakantie nu al regelen geeft rust en iets prachtigs om naar uit te kijken. U heeft alle tijd voor een perfecte voorbereiding om zo ter plaatse nog meer te kunnen genieten. Laat de voorpret beginnen!

Waarom nog twijfelen?

Wacht niet tot het te laat is en neem direct contact met ons op om uw boeking aan te vragen! Via onderstaande button vindt u alle accommodaties uit ons aanbod. Vul het reserveringsverzoek onder de door uw geselecteerde accommodatie in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tevens kunt u ons ook bellen om uw boeking aan te vragen op telefoonnummer: (024) 642 48 48.

*De voorkeursgarantie geldt niet voor woningen die op aanvraag zijn.

Alle accommodaties

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord