Home
Home > Kortingen

Boek nu uw vakantie voor 2020

Wie het eerst komt, het eerst maalt. De mooiste woningen uit ons aanbod worden het eerste geboekt! Zorg dat u de krenten uit de pap heeft en maak nu een boeking voor 2020. Daarnaast profiteert u bij het maken van een boeking ook van alle onderstaande vroegboekvoordelen!

De vroegboekvoordelen zijn niet van toepassing op themareizen, arrangementen, autorondreizen, zeilen en aanbiedingen. Bij aanbiedingen krijgt u overigens wel 15 kg ruimbagage met een waarde van € 26 per persoon van ons cadeau.

Actie loopt tot en met 28 januari 2020.

Reserveringsverzoek

10% vroegboekkorting

Als vroegboeker willen wij u uiteraard extra belonen. Wanneer u een vroegboeking maakt willen wij u 10% vroegboekkorting aanbieden. Deze vroegboekkorting is een korting van 10% op de reissom (vlucht, transfer, woning plus eventueel autohuur)

Gratis 15 kg ruimbagage

Boek snel uw favoriete bestemming en geniet van de voordelen die wij onze vroegboekers bieden. Wij betalen voor u 15 kg ruimbagage.

Klantenkorting

Afhankelijk van het aantal personen en aantal weken vakantie, profiteert u bij ons van een klantenkorting! Boekt u een vakantie met een reguliere prijs, dan ontvangt u een klantenkorting die op kan lopen tot € 40 per persoon.

Bekijk hier hoeveel klantenkorting u krijgt

Kinderen 20% korting

Alle meereizende kinderen tot en met 11 jaar krijgen bij ons 20% kinderkorting, ongeacht het aantal volwassenen.

Dit geldt voor het merendeel van de woningen uit ons aanbod. Klik op een woning om te zien of dit het geval is bij de woning van uw keuze. Met uitzondering van aanbiedingen en themareizen.

Bekijk alle vakantiewoningen

Voorpret

Uw vakantie nu al regelen geeft rust en iets prachtigs om naar uit te kijken. U heeft alle tijd voor een perfecte voorbereiding om zo ter plaatse nog meer te kunnen genieten. Laat de voorpret beginnen!

Waarom nog twijfelen?

Wacht niet tot het te laat is en neem direct contact met ons op om uw boeking aan te vragen! Via onderstaande button vindt u alle accommodaties uit ons aanbod. Onderaan de pagina van iedere woning vindt u een button om deze te reserveren voor 2020.

Daarna nemen wij contact met u op. Tevens kunt u ons ook bellen om uw vakantie te reserveren via telefoonnummer: (024) 642 48 48.

Wij zullen de woning voor u reserveren, totdat de prijzen bekend zijn voor 2020. De definitieve prijzen worden in de maanden september en oktober bekend gemaakt. Wij nemen dan telefonisch contact met u op om de boeking definitief te maken.

Reserveringsverzoek

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord