Onze prijstoppers!

Neem voor meer informatie of beschikbaarheid contact op met ons team. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 024 – 642 48 48 of via het contactformulier.

Prijstopperkorting is niet geldig op aanbiedingen.

Huize Nikiforos

Messonghi op Corfu

De gelijknamige familie is trots op hun zelfgebouwde Huize Nikiforos. De familie ontvangt u met plezier en laat u meegenieten van deze prettige vakantiewoning in een mooie omgeving.

Boek deze prijstopper

Huize Dina's

Vathi op Ithaki

Huize Dina is zeer centraal gelegen ten opzichte van de kade, de haven en het plein van Vathi. Deze woning bestaat uit drie appartementen, gelegen op de begane grond die via enkele treden bereikbaar is.

Boek deze prijstopper

Huize Lykithes

Vathi op Ithaki

Via een smalle weg bereikt u Huize Lykithes, dat tegen de heuvels van Vathi gelegen is. Vanuit hier heeft men een prachtig uitzicht over Vathi en de baai. Het geheel ligt in een omgeving van olijfboomgaarden en statige cipressen.

Boek deze prijstopper

Huize Dimitris

Parga in Epiros

In een vlakke omgeving, aan het einde van het Valtos-strand, ligt Huize Dimitris. Deze gemoedelijke vakantiewoning beschikt over enkele studio’s, waarvan Ross Holidays de beschikking heeft over de vier op de onderste verdieping. De eigenaren zorgen voor een gastvrij onthaal en zij zijn alert dat het hun gasten aan niets ontbreekt. In de tuin is een zwembad met rondom een terras met enkele ligbedden.

Boek deze prijstopper

Huize Zafiria

Agios Konstantinos op Samos

Huize Zafiria is centraal gelegen, aan de weg van Kokkari naar Karlovasi, in het dorp Agios Konstantinos. Eigenaresse Voúla zwaait al sinds jaren hier de scepter, geholpen door haar zoon, en ontvangt haar gasten in een gemoedelijke sfeer. Aan de overkant heeft zij een kafeneíon waar u terecht kunt voor een ontbijt, een lunch of een typisch Griekse maaltijd.

Boek deze prijstopper

Sofi's Huis

Lixouri op Kefalonia

Fraai gelegen vakantiewoning in een landelijke omgeving, met zwembad, gratis fietsen en ontbijtmogelijkheden.

Boek deze prijstopper

Bella Vista

Lixouri op Kefalonia

Huize Bella Vista ligt aan een zijstraat van de weg die u binnen 10 minuten lopen in het gezellige centrum van Lixouri brengt. Bella Vista betekent mooi uitzicht en dat heeft u vanaf de hoger gelegen appartementen van deze vakantiewoning.

Boek deze prijstopper

Huize Notos

Stoupa op Peloponnesos

Deze vakantiewoning is centraal gelegen en is omgeven door een tuin. De studio’s maisonnette en het appartement zijn knus ingericht. De woning beschikt tevens over een zwembad.

Boek deze prijstopper

Huize Myrto

Stoupa, Messinia op Peloponnesos

Huize Myrto is gelegen tussen Stoupa en het traditionele bergdorpje Neochori, in een omgeving met olijfbomen. Het is in de typisch Maniotische stijl gebouwd en wordt omringd door een verzorgde tuin met zitjes en twee zwembaden.

Boek deze prijstopper

Huize Bonos

Stoupa op Peloponnesos

Het centraal gelegen Huize Bonos ligt aan een rustig straatje in Stoupa. De woningen zijn sfeervol ingericht en bieden u een comfortabel verblijf. De tavernes en het strand liggen binnen handbereik.

Boek deze prijstopper

Huize Pantonia

Agia Pelagia op Kythira

Aan de rand van het centrum van Agia Pelagia, op een heuvel ligt Huize Pantonia. Het is speels gebouwd met diverse bogen en trapjes. Ross Holidays beschikt over zes appartementen. Alle appartementen hebben vanaf het balkon of terras zeezicht.

Boek deze prijstopper

Huize Katsikoulakis

Kamisiana op West-Kreta

Huize Katsikoulakis ligt direct gelegen aan het strand van Kamisiana. De eigenaren bieden u een gastvrij ontvangst. De woning beschikt tevens over een verzorgde tuin met een zwembad.

Boek deze prijstopper

Myrties Stone Houses

Vasilikos op Zakynthos

Traditioneel en sfeervol ingerichte en gemoedelijke woningen, ondergebracht in een gebouw uit 1911 dat vroeger als boerderij in gebruik was.

Boek deze prijstopper

Huize Dimaras

Vasilikos op Zakynthos

Deze prachtige vakantiewoning bestaat uit twee gebouwen en is geheel omringd door een uitgebreide olijfboomgaard. De eigenaren zijn veelal in de buurt om hun boomgaard en hun gasten te verzorgen.

Boek deze prijstopper

Huize Erato

Plakias op Zuid-Kreta

Huize Erato beschikt over een zwembad en ligt op loopafstand van het strand en Plakias. De studio's en het appartement zijn onlangs opnieuw ingericht en hebben een sfeervolle en frisse uitstraling.

Boek deze prijstopper

Huize Anemos

Plakias op Zuid-Kreta

Huize Anemos heeft een prachtige ligging bovenop de heuvels van Plakias, waardoor men vanaf het balkon een schitterend uitzicht heeft. Tevens beschikt deze woning over een zwembad en een ruim terras.

Boek deze prijstopper

Huize Eleonas

Plakias op Zuid-Kreta

Gelegen in de heuvels van Plakias, rustig in een landelijke omgeving en toch op loopafstand van het dorp. De hellende weg loopt tussen de olijfbomen en brengt u bij het trapsgewijs gebouwde huis. Het laatste stukje is wat steiler en brengt u bij de woning op de onderste etage van de eigenaren.

Boek deze prijstopper

Deel met vrienden of reisgenoten