Home > Vakanties > Appartementen > Antiparos > Huize Limani

Huize Limani

Huize Limani ligt, zoals wellicht de naam al doet vermoeden, aan de haven van Antiparos. Er zijn vier kamers die netjes zijn ingericht en een frisse uitstraling hebben. Vanuit uw kamer loopt u zo het centrum van Chora in.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Centrale ligging
Huiselijk
Er zijn drie kamers voor 2 personen en een kamer voor 2 tot 4 personen. Alle kamers liggen op de eerste verdieping.

Kamer type A is geschikt voor 2 personen en beschikt over twee eenpersoonsbedden en er is een koelkast. In de badkamer is een douche en een toilet.

Kamer type B is geschikt voor 2 personen en beschikt over twee eenpersoonsbedden en er is een koelkast. In de badkamer is een douche en een toilet. Het balkon heeft een zitje en kijkt uit over de hoofdstraat.

Kamer type C is geschikt voor 2 personen en beschikt over twee eenpersoonsbedden en er is een koelkast. In de badkamer is een douche en een toilet. Het balkon heeft een zitje en kijkt uit over de haven.

De kamer voor 2 tot 4 personen ligt op de hoek van Huize Limani. Er zijn twee slaapkamers waarvan er een aan de kant van de hoofdstraat ligt en een aan de kant van de haven. Beide kamers beschikken over twee eenpersoonsbedden en een koelkast. Er zijn twee badkamers met een douche en een toilet. Beide kamers hebben toegang tot het balkon dat rondom de woning loopt. Aan de ene kant kijkt dit balkon uit over de haven en aan de andere kant op de hoofdstraat. Aan beide kanten is een zitje.

De schoonmaak en het wisselen van het bedlinnen en de handdoeken vinden drie keer in de week plaats. De airconditioning is bij de prijs inbegrepen, er is een televisie en wifi.

Huize Limani ligt midden in het gezellige centrum van Antiparos, dicht bij het plein en de haven. Het dichtstbijzijnde strand Psaraliki ligt op 450 meter afstand.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Limani op de kaart

Autohuur

Indien u een vakantie boekt naar Antiparos en een huurauto wenst, dan ontvangt u de huurauto op Paros. Neem voor meer informatie contact op met ons reserveringsteam.

Bekijk
Chora
Antiparos

Prijzen Huize Limani

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.
  • Inclusief 23 kg bagage op de binnenlandse vlucht

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten