Home > Vakanties > Appartementen > Folegandros > Folegandros Appartementen

Folegandros Appartementen

Aan de rand van het dorp, op weg naar de kerk, liggen Folegandros Appartementen. Ze zijn gebouwd rondom het zwembad, en de studio’s en appartementen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Het team heeft als motto de Griekse gastvrijheid aan hun gasten te verlenen. De studio’s en appartementen zijn comfortabel ingericht en er heerst een goede sfeer.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
De studio’s zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en zijn gelegen op de begane grond. Er staat een tweepersoonsbed, er is een zitgedeelte na enkele treden, hier bevindt zich tevens een sofa die dient als slaapplaats voor de eventuele derde persoon, een kitchenette en er is een badkamer met douche en toilet. Het terras biedt uitzicht over het dorp of het zwembad.

De superior studio’s zijn ook geschikt voor 2 tot 3 personen en liggen op de eerste verdieping. Deze zijn qua inrichting gelijk aan de standaard studio’s, met uitzondering dat hier een balkon is in plaats van een terras.

Het appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen en ligt op de begane grond. Er is een woonkamer met een zithoek waarvan de banken tevens dienen als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon, een kitchenette, een eethoek, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Er is een terras of balkon met uitzicht over het dorp of het zwembad.

De schoonmaak van de woningen is dagelijks. De handdoeken worden dan ook vervangen en het bedlinnen wordt twee keer in de week gewisseld. Alle studio’s en appartementen beschikken over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, televisie, wifi, kluisje. Er is een zwembad met een jacuzzi, een bar voor een drankje en een lichte snack en op het terras staan verschillende ligbedden. Ontbijt is mogelijk (€ 15,- per persoon).

U staat direct in het centrum van Chora en het dichtstbijzijnde strand is in Karavostasis op 3 kilometer afstand.

Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Folegandros Appartementen op de kaart

Autohuur

Wandelen

Folegandros kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Wandelen
Chora
Folegandros

Prijzen Folegandros Appartementen

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

Ontbijt mogelijkOntbijt mogelijk

Bij deze vakantie is er een mogelijkheid tot ontbijt. Dit is niet bij de prijs inbegrepen.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten