Home > Vakanties > Appartementen > Ikaria > Adonis Appartementen

Adonis Appartementen

Als u Faros inrijdt, ziet u deze vakantiewoning direct liggen. Het gebouw bevat acht appartementen die onlangs gerenoveerd zijn. Ze zijn ruim opgezet en ieder appartement beschikt over een balkon met uitzicht over de omgeving. De eigenaren zijn gastvrij en doen er alles aan om u een comfortabel verblijf te bezorgen.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en beschikken over een woonkamer met een eethoek en een kitchenette. Hier staat tevens een sofa met een onderschuifbed die dienen als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon. In de slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden en er is een badkamer met een douche en een toilet. De balkons kijken uit over Faros en in de verte de zee of de omgeving aan de voorzijde. In alle appartementen staat een wasmachine voor gebruik. Een van de appartementen met zeezicht heeft een tweepersoonsbed in plaats van de twee eenpersoonsbedden.

De schoonmaak is tweemaal per week en dan worden tevens het bedlinnen en de handdoeken gewisseld. De appartementen beschikken over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi. In de tuin is een barbecue voor gezamenlijk gebruik.

De afstand naar het strand met tavernes is 300 meter. De dichtstbijzijnde minimarkt bevindt zich op 500 meter afstand. Naar Thema is het 8 kilometer.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Adonis Appartementen op de kaart

Autohuur

Op Ikaria bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen

Wandelen

Ikaria kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Wandelen
Faros
Ikaria

Prijzen Adonis Appartementen

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.
  • Inclusief 23 kg bagage op de binnenlandse vlucht

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten