Home > Vakanties > Appartementen > Kea > Huize Cavo Perlevos

Huize Cavo Perlevos

Huize Cavo Perlevos bestaat uit verschillende delen die gelegen zijn in een gezamenlijke tuin. De eigenaar is veelal aanwezig om zijn gasten van dienst te zijn. Hij heeft een bijzondere sfeer weten te scheppen in de vakantiewoningen. Ross Holidays beschikt over de zes geschakelde studio’s die zijn opgetrokken uit natuursteen.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Grote tuin
Aan het strand
De geschakelde studio’s zijn geschikt voor 2 personen. Er is een kitchenette en een tweepersoons- en een eenpersoonsbed. De badkamer heeft douche en toilet. Op het ruime terras aan de voorzijde kunt u genieten van het uitzicht op de tuin. De studio’s beschikken over televisie, een kluisje en airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen. De schoonmaak en de wisseling van bedlinnen en handdoeken zijn drie keer in de week.

Huize Cavo Perlevos heeft een receptie en op het terras in de tuin serveert de eigenaar tegen betaling een drankje. Ontbijt is mogelijk (€ 5 p.p.p.d.). Er is tevens een gemeenschappelijk terras met een barbecue voor algemeen gebruik.

Het strand van Otzias is slechts door een bestemmingsweg gescheiden van de tuin van Huize Cavo Perlevos. Een taverne is op 100 meter afstand. Er is een kiosk op het strand in de baai van Otzias op 200 meter afstand. Vourkari met meerdere tavernes en minimarkten zijn op 3,5 kilometer gelegen.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Cavo Perlevos op de kaart

Autohuur

Op Kea bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen
Otzias
Kea

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

Ontbijt mogelijkOntbijt mogelijk

Bij deze vakantie is er een mogelijkheid tot ontbijt. Dit is niet bij de prijs inbegrepen.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten