Huize Echinousa

Deze zes appartementen en maisonnettes zijn landelijk gelegen en niet ver van de zee en Chorio. Ze zijn ingericht in de typische Cycladenstijl en ademen sfeer. Vanaf uw balkon kunt u hier genieten van de kleurrijke zonsondergangen en het uitzicht op zee.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
De eenkamer appartementen zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en beschikken over een tweepersoonsbed, een sofabed dat dient als slaapplaats voor de eventuele derde persoon, een kitchenette, een eethoek, een badkamer met douche en toilet en een veranda of terras.
De maisonnettes zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en beschikken over een woonkamer op de begane grond met twee gemetselde banken die ook dienen als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon, een kitchenette, een eethoek, een slaapkamer op de eerste verdieping met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Er is een veranda of balkon.
De schoonmaak is en de handdoeken/bedlinnenwissel is per week. De airconditioning is inclusief, er is televisie en wifi. De kitchenettes zijn geschikt voor het maken van een lichte maaltijd.

Naar het strand van Psathi is het 250 meter, de eigenaar heeft hier ook een kafenion voor een drankje of een lichte snack en naar Chorio is het 800 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Echinousa op de kaart

Autohuur

Op Kimolos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen
Psathi
Kimolos

Prijzen Huize Echinousa

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.
  • Inclusief 23 kg bagage op de binnenlandse vlucht
  • Exclusief bootovertocht, indicatieprijs van € 14 tot € 21. Ter plaatse te betalen.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten