Home > Vakanties > Appartementen > Milos > Vourakis Studio's

Vourakis Studio's

Vourakis Studio’s ligt in Pollonia, in een rustige wijk met meerdere appartementen en hotels in de omgeving. Het is omringd door een tuin en de tien eenvoudige studio’s en een appartement zijn verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
De studio’s zijn geschikt voor 2 personen en beschikken over een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, kitchenette, eethoek en een badkamer met douche en toilet. Alle studio’s hebben een terras of een balkon.

Sommige studio’s zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. Deze zijn gelijk aan de tweepersoonsstudio’s, maar hebben een extra bed voor de derde persoon.

Het appartement ligt op de eerste verdieping en is geschikt voor 2 tot 4 personen. Het beschikt over een woonkamer met twee eenpersoonsbedden, een kitchenette, een eethoek, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Er zijn twee balkons die allebei zeezicht hebben.

De afstand naar het strand is 50 meter en naar de kade van Pollonia met tavernes en winkels 300 meter. Daar is ook een bushalte.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Vourakis Studio's op de kaart

Autohuur

Op Milos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk prijzen autohuur

Wandelen

Milos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Pollonia
Milos

Prijzen Vourakis Studio's

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Inclusief 23 kg bagage op de binnenlandse vlucht
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten