Huis Gregos

Huis Gregos ligt tegen een heuvel net iets buiten Chora. De woning is gebouwd volgens de lokale architectuur en met aandacht voor detail ingericht. Het weidse uitzicht over zee, de witte blokhuizen van Chora en het nabijgelegen eiland Paros laten er geen moment twijfel over bestaan dat u zich hier op de Cycladen bevindt.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Landelijk gelegen
Terras met uitzicht
Huis Gregos is een vrijstaande woning geschikt voor 2 tot 3 personen. De woonkamer heeft een open keuken, een eethoek en een sofabank die slaapplaats biedt aan de eventuele derde persoon. De slaapkamer beschikt over twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en een toilet. Aan de voorzijde van de woning is een ruim overdekt terras met een eethoek en twee ligbedden.

De schoonmaak, het bedlinnen en de handdoeken worden drie keer in de week gewisseld. De airconditioning is bij de prijs inbegrepen, er is een televisie, een wasmachine en wifi.

Huis Gregos ligt op 1200 meter van Chora en het dichtstbijzijnde Fanari-strand ligt op 1500 meter, beide lopend goed te bereiken.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huis Gregos op de kaart

Autohuur

Indien u een vakantie boekt naar Antiparos en een huurauto wenst, dan ontvangt u de huurauto op Paros. Neem voor meer informatie contact op met ons reserveringsteam.

Bekijk
Chora
Antiparos

Prijzen Huis Gregos

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.
  • Inclusief 23 kg bagage op de binnenlandse vlucht

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten