Villa aanbiedingen Griekenland

In de tuinen van Kreta en Pilion komen prachtige bloemen tot bloei. Hier kunt u genieten van het comfort dat de villa’s u te bieden hebben. De sfeervolle villa’s zijn voorzien van alle gemakken. Allen gelegen in een rustige omgeving heeft u hier alle vrijheid om te genieten van uw vakantie. Onderstaande villa's zijn in de aanbieding. De aanbiedingen vindt u bij de betreffende villa.

Villa Dafni - inclusief autohuur

Lefkogia, Zuid-kreta

De eerste bloem uit de tuin van Kreta is Villa Dafni, wat laurier betekent. Villa Dafni is een ruim opgezette villa en biedt vanaf haar vele terrassen een prachtig uitzicht.

Bekijk villa Dafni

Villa Levanda - inclusief autohuur

Lefkogia, Zuid-kreta

Nieuw in de tuin van Kreta is Villa Levanda, wat lavendel betekent. Deze villa is zeer sfeervol ingericht en biedt de gasten een warm welkom. De villa’s zijn allen voorzien van een privézwembad waar u in alle rust van het lekkere weer kunt genieten. De tuin van Kreta ligt in het authentieke dorp Lefkogia.

Bekijk villa Levanda

Villa Lemonia - inclusief autohuur

Lefkogia, Zuid-kreta

Villa Lemonia, dat citroenboom betekent, is een vrijstaande eenkamervilla en geschikt voor 2 personen. Deze villa heeft een prachtig uitzicht op de omgeving van bergen en olijfboomgaarden en in de verte de zee.

Bekijk villa Lemonia

Villa Ortansia - inclusief autohuur

Milies, Pilion

Onder de naam ‘De tuin van Pilion’ worden een aantal prachtige villa’s ‘gekweekt’. Villa Ortansia, Grieks voor de Hortensia, is de eerste ‘bloem’ die tot bloei kwam. De woning is gebouwd in de traditionele stijl van Pilion.

Bekijk villa Ortansia

Villa Kerasia - inclusief autohuur

Milies, Pilion

Op een unieke plaats, tegen de hellingen van het dorp Milies, staat deze fraaie villa met de welluidende naam Villa Kerasia. De grote kersenboom in de tuin staat synoniem aan de naam van de villa. Villa Kerasia is geheel gebouwd in traditionele stijl, echter met alle comfort van deze tijd.

Bekijk villa Kerasia

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord