Villa aanbiedingen Griekenland

In de tuinen van Kreta en Pilion komen prachtige bloemen tot bloei. Hier kunt u genieten van het comfort dat de villa’s u te bieden hebben. De sfeervolle villa’s zijn voorzien van alle gemakken. Allen gelegen in een rustige omgeving heeft u hier alle vrijheid om te genieten van uw vakantie. Onderstaande villa's zijn in de aanbieding. De aanbiedingen vindt u bij de betreffende villa.

Villa Dafni

Lefkogia op Zuid-Kreta

De eerste bloem uit de tuin van Kreta is Villa Dafni, wat laurier betekent. Villa Dafni is een ruim opgezette villa en biedt vanaf haar vele terrassen een prachtig uitzicht.

Bekijk deze villa

Villa Levanda

Lefkogia op Zuid-Kreta

Nieuw in de tuin van Kreta is Villa Levanda, wat lavendel betekent. Deze villa is zeer sfeervol ingericht en biedt de gasten een warm welkom. De villa’s zijn allen voorzien van een privézwembad waar u in alle rust van het lekkere weer kunt genieten. De tuin van Kreta ligt in het authentieke dorp Lefkogia.

Villa aanbiedingen

Villa Lemonia

Lefkogia op Zuid-Kreta

Villa Lemonia, dat citroenboom betekent, is een vrijstaande eenkamervilla en geschikt voor 2 personen. Deze villa heeft een prachtig uitzicht op de omgeving van bergen en olijfboomgaarden en in de verte de zee.

Villa aanbiedingen

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord