Ross Holidays
Meer over Huize Politia

Huize Politia, Kárystos, Zuid-Evia

Rustig gelegen, tegen de hellingen van het Ochi-gebergte, ligt Huize Politia. De eigenaresse zorgt samen met haar dochter voor de tuin en de geschakelde woningen en zij weten veel over de omgeving te vertellen. Alle woningen zijn sfeervol ingericht in een eigen kleur en hebben uitzicht op de fraaie tuin.

Er zijn vier studio’s geschikt voor 2 personen. Er is een zit- en eethoek, een open keuken en het door een muurtje deels afgescheiden slaapgedeelte staat een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een zitbad of douche en toilet. Op het terras aan de voorzijde staat een zitje.

Tevens zijn er vier maisonnettes voor 2 tot 4 personen. In de woonkamer is een zit- en eethoek en een open keuken. De sofa dient uitgeklapt als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon. De badkamer heeft bad of douche en toilet. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede badkamer met douche en toilet. Hier is een balkon met zitje en zeezicht in de verte.

Huize Politia beschikt over wifi en televisie. Er is airconditioning aanwezig, die bij de prijs is inbegrepen. De schoonmaak en wisseling van handdoeken zijn driemaal in de week en bedlinnen wordt twee keer in de week gewisseld. Bij de receptie is het mogelijk om tegen vergoeding een ontbijt te gebruiken (€ 7 p.p.p.d.).

Vanuit de tuin zijn wandelmogelijkheden naar het klooster van Agia Mavra op 150 meter en naar de weg van Karystos naar Mili. Een minimarkt is op 800 meter van Huize Politia. Kárystos en het strand zijn op ongeveer 1500 meter afstand.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties