Ross Holidays
Meer over Huize Poppi

Huize Poppi, Avlemonas

Evenwijdig aan de kade van Avlemonas ligt Huize Poppi. De eigenaresse heeft woningen met smaak ingericht. Wij beschikken over een appartement type A en twee appartementen type B die geschikt zijn voor 2 tot 3 personen en een studio voor 2 personen.

Appartement type A is gelegen op de begane grond, echter bereikbaar middels een aantal treden. Het beschikt over een gezellige woonkamer met een decoratieve open haard en een sofabank die dienst doet als slaapplaats voor de eventuele derde persoon. Tevens is er een keukenhoek met eethoek. In de slaapkamer staat een smal, antiek tweepersoonsbed. De appartementen type B liggen op de begane grond en de eerste verdieping. Hier dient de sofa als slaapplaats voor de eventuele derde persoon. Er is een keukenhoek met eethoek. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed.

De studio bevindt zich op de eerste etage en is eveneens smaakvol ingericht en biedt plaats aan 2 personen. Er is een kitchenette met een eethoek en er staat een tweepersoonsbed. De appartementen en de studio beschikken allemaal over een badkamer met douche en toilet en een balkon of terras met een zitje.

Er is airconditioning aanwezig, die bij de prijs is inbegrepen en er is televisie. Huize Poppi wordt tweemaal per week schoongemaakt, dan worden tevens de handdoeken en het bedlinnen gewisseld.

De tavernes, minimarkt, het kafenion en de zee zijn op slechts 100 meter afstand van Huize Poppi gelegen.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties