Ross Holidays
Meer over Huize Anna

Huize Anna, Acherounes

Op de bovenverdieping van Huize Anna bevindt zich een studio met balkons rondom. Deze prachtige studio op de bovenetage is geschikt voor 2 personen. Beneden woont, in de zomermaanden, de familie van de eigenares, die zelf ook altijd in de buurt is om uw verblijf hier zo aangenaam mogelijk te maken.

Kiest u voor een verblijf in Huize Anna dan wordt u getrakteerd op een schilderachtig uitzicht over zee. Het royale, overdekte balkon aan de zijkant heeft een houten tafel met gemakkelijke stoelen. Dit balkon staat tevens in verbinding met het balkon aan de voorkant. Bovendien is er aan de andere zijde van het huis een ruim balkon waar u lekker van het zonnetje kunt genieten.

De inrichting van de studio is comfortabel. In de ruimte staat een tweepersoonsbed en een sofabank. Er is een open keuken met eethoek. De badkamer beschikt over douche en toilet. De studio heeft airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen. Schoonmaak en verwisseling van de handdoeken en het linnengoed vinden tweemaal per week plaats.

Voor een verfrissende duik in de heldere zee hoeft u slechts het straatje over te steken. Aan deze baai vindt u eveneens twee traditionele vistavernes. Voor de boodschappen is de dichtstbijzijnde mogelijkheid Linaria op anderhalve kilometer.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties