Voorwaarden Skyros

Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu)heffingen door te berekenen.

De reizen naar Evia en Skyros zijn inclusief een huurauto van luchthaven tot luchthaven. Op de luchthaven van Athene is een hostess aanwezig die u verwelkomt en u verwijst naar de autoverhuurder. De eventuele overtochten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Wij kunnen u behulpzaam zijn bij het reserveren van de boottickets. De tijden zijn onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat u enige tijd in de haven moet wachten voordat de boot vertrekt. Naar Evia kunt u kiezen om over land of via een ferry te reizen.

Eventuele wijzigingen in vaarschema’s en daaruit voortkomende kosten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Ross Holidays.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 50,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Wordt uw baby tijdens de reis 2 jaar? Uw baby heeft voor de terugvlucht een eigen vliegtuigstoel nodig. U betaalt dan hetzelfde tarief als voor een volwassene.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen, evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 wordt door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Dit wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Voor studio’s/appartementen is dit € 0,50 per nacht per verblijf. Meer informatie vindt u hier.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten