Ross Holidays
Meer over Villa Agni

Villa Agni, Kastrí, Réthymnon

Landinwaarts van Panormos aan de noordkust van Kreta heeft de familie Chatzidakis enkele sfeervolle villa’s gemaakt. Twee zijn gerenoveerde huizen die sinds jaren familiebezit zijn en de andere is door hen gebouwd, volgens oude tradities.

Deze prachtig gerestaureerde villa stamt uit 1850 en is gelegen in Kastri, een klein dorpje op de uitlopers van het Psiloritis-gebergte. Het ligt aan de rand van een natuurlijke kloof, tegen een helling waardoor er in de tuin verschillende niveaus zijn. Villa Agni wordt omgeven door een mooie tuin met diverse terrassen en privé zwembad, veelal uitkijkend over de bergachtige omgeving.

De villa is geschikt voor maximaal 8 personen en heeft een ruime woonkamer met een zithoek en open haard, eethoek en keuken die van alle gemakken is voorzien. Er zijn vier slaapkamers, waarvan twee met een tweepersoonsbed en twee met twee eenpersoonsbedden. De twee badkamers beschikken beide over een douche en toilet.

Villa Agni wordt omringd door een mooie tuin met diverse terrassen. Er is een privé zwembad met terras waar prachtig uitzicht is op de bergen en het weelderige, groene landschap. De villa beschikt over airconditioning in de slaapkamers, die bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi. Tevens zijn er een afwasmachine en wasmachine.

De schoonmaak en wisseling van handdoeken en linnengoed vindt tweemaal per week plaats.

Perama ligt op 10 kilometer afstand van Kastri en beschikt over verschillende winkels, tavernes, banken en een gezondheidscentrum. Het dichtstbijzijnde strand is dat van Panormos op 15 kilometer afstand. Het heeft een zandstrand en het dorp bestaat uit enkele voornamelijk autovrije straatjes met winkeltjes en verschillende tavernes.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties