Voorwaarden Zuid-Kreta

De vliegreizen worden uitgevoerd vanaf Schiphol naar Heraklion met Transavia. Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

De transfer van het vliegveld van Heraklion naar uw vakantiewoning en terug is inbegrepen, tenzij staat aangegeven dat een huurauto bij de prijs is inbegrepen.

Bij combinaties van woningen en/of bestemmingen is de tussentransfer exclusief.

Kinderkorting: alle kinderen tot 12 jaar krijgen 20% korting. M.u.v. Villa Dafni en Villa Levanda waar 1 kind tot 12 jaar 20% korting krijgt. Kinderkorting is niet van toepassing bij Huize Virgin Mary, Huize Panorama, Stefanos Village, Gerani Villa’s, Vederi Estate, Villa’s Melitta, Agni, Arethoussa, Maroulas en aanbiedingen.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 40,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een stoel te boeken tegen het reguliere tarief.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 wordt door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Dit wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Voor studio’s/appartementen is dit € 0,50 per nacht per verblijf. Meer informatie vindt u hier.

Wij kunnen een taxi vanaf uw huisadres naar Schiphol en/of terug voor u verzorgen. Prijzen zijn op aanvraag bij ons team.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten