Een autorondreis door Griekenland is dé manier om Griekenland te ontdekken. U komt op vele bijzondere plaatsen en uiteraard worden de trekpleisters niet overgeslagen. Een autorondreis is de ideale combinatie van rust, cultuur, natuur en het beleven van de Griekse gastvrijheid.

Wanneer u reist vanuit Alónissos heeft Ross Holidays drie bijzondere autorondreizen voor u samengesteld; Noord-Griekenland, Midden- en Zuid-Griekenland en Langs de Pílion-dorpen. Meer informatie over deze autorondreizen vindt u aan de linkerkant van deze pagina. Mocht u speciale voorkeuren hebben, dan is het mogelijk om de reis hierop af te stemmen.

Autorondreis Midden- en Zuid-Griekenland vanaf Alonissos

Om een gebied nog beter te leren kennen, hebben wij in samenwerking met Atropa Travel enkele mooie routes voor u samengesteld, waaronder een autorondreis door Midden- en Zuid-Griekenland.

Bij aankomst op de luchthaven neemt u de huurauto in ontvangst en rijdt u een van de voorgestelde routes. In deze week maakt u een tocht langs de mooiste plaatsen van deze omgeving. De overnachtingen zijn op basis van tweepersoonskamers met douche en toilet, waarbij het ontbijt is inbegrepen.

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten