Terug naar Andros
Home > Andros > Combinaties met Andros

Combinaties met Andros

Voor wie het eiland Andros wil combineren met een andere bestemming van Ross Holidays, zijn er diverse mogelijkheden. Tinos ligt voor de hand als combinatiemogelijkheid, maar ook Évia ligt binnen bereik. Mocht u nog een ander idee hebben van bestemmingen die u graag met Andros zou willen combineren, schroomt u dan niet en vraagt u ons team naar de mogelijkheden.

Andros met Tinos

Ook Tinos behoort tot de Cycladische eilanden en ligt direct onder Andros. Het eiland heeft een oppervlakte van 195 km² en is hiermee het derde grootste eiland van deze groep. Niet alleen het landschap is prachtig, maar ook de sfeer van dit eiland zal een ieder zeker doen verbazen. Tinos is een onbedorven en rustig eiland. De typische witte huisjes van de Cycladen lijken tegen de berghellingen geplakt te zijn. De hoogste berg op Tinos is overigens de Tsiknias-berg (713 m) in het zuidoosten van het eiland. Tevens bijzonder zijn de duiventillen die her en der verspreid over het eiland staan. Sommige zijn gerestaureerd terwijl andere nog in oude staat staan te pronken in het open veld. Voor de duiven doet dit overigens niet ter zake. Zij vinden hun thuis in zowel de oude als de nieuwe versie.

Meer over Tinos Reserveringverzoek Andros met Tinos

Andros met Zuid-Évia

Als we spreken over Zuid-Évia dan richten we ons op het gebied rondom Kárystos, in de ruimste zin van het woord. Dit deel van Évia mag dan misschien minder groen zijn dan de noordelijke helft van het eiland, maar daarom niet minder interessant. Historisch gezien heeft het een rijk verleden en met name uit de Venetiaanse periode nog vele restanten. De bevolking van Évia hecht veel waarde aan de rijke tradities van het eiland die al sinds mensenheugenis bij hen hoort. Er zijn veel lokale producten die nog steeds op dezelfde wijze worden bereid zoals hun grootmoeders dat deden. De jeugd wordt geleerd hoe de dansen van de streek worden uitgevoerd en op dorpsfeesten zijn het dan ook niet alleen de ouderen die hun danskunsten laten zien. De streek rondom Kárystos is een mooie sluis om u toe te laten tot al het moois dat hier te vinden is.

Meer over Evia Reserveringverzoek Andros met Zuid-Évia

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten