Terug naar Argolis - Peloponnesos
Home > Argolis - Peloponnesos > Combinaties met Argolis - Peloponnesos

Combinaties met Argolis - Peloponnesos

Binnen de Pelopónnesos zijn er diverse combinaties te maken. Maar ook met andere bestemmingen is de combinatie snel gemaakt. Onderstaand enkele voorstellen. De host(ess) kan u assisteren bij het maken van de reservering voor de bootovertocht via onze agentschappen ter plaatse.

Messinía - Pelopónnesos en Argolís - Pelopónnesos

Binnen de Pelopónnesos is het mogelijk om een combinatie te maken tussen drie gebieden; Gialova en omgeving, Stoupa en omgeving en Argolís. Zo bent u in staat om dit grote gebied van alle kanten te ontdekken en ziet u niet alleen de cultuur die de Pelopónnesos heeft, maar heeft u ook alle tijd voor de natuur en de vele stranden. Vraag ons team u te helpen met wat de beste combinatie voor u zou kunnen zijn.

Meer over Messinía - Pelopónnesos Reserveringverzoek Messinía - Pelopónnesos en Argolís - Pelopónnesos

Argolis - Pelopónnesos en Kýthira

Kýthira is gelegen ten zuiden van de Pelopónessos. Hier kunt u nog het pure, Griekse leven proeven. Het eiland biedt een afwisselend landschap met groene hellingen, diepe kloven, lage struikbegroeiing en de weelderige groei van de gele brem. Op Kýthira zijn diverse verborgen baaien waar het zeewater kristalhelder is. Geen wonder dat hier de godin van de liefde, Afroditi, uit het schuim van de zee is geboren.

Meer over Kýthira Reserveringverzoek Argolis - Pelopónnesos en Kýthira

Argolis - Pelopónnesos en Kefaloniá

Kefaloniá is niet alleen het grootste eiland van de Ionische Zee, maar ook het meest bergachtige. Het Áenos-gebergte domineert het eiland met de weelderig begroeide hellingen. De weelderige natuur, de prachtige baaien en het heldere zeewater zijn een lust voor het oog. Vanwege het bergachtige binnenland rijdt men veelal over de kustweg van het eiland. Daardoor heeft men ondanks de grootte, toch steeds een eilandgevoel.

Meer over Kefaloniá Reserveringverzoek Argolis - Pelopónnesos en Kefaloniá

Argolis - Pelopónnesos en Zákynthos

Het eiland Zákynthos ligt net aan de overkant van de westkust van de Pelopónnesos. De eilandsfeer van Zákynthos sluit goed aan op een verblijf op de Peloponnesos. Op Zakynthos hoeft niet zoveel maar kan alles. Het eiland heeft niet alleen de mooiste stranden, maar ook een natuurrijk binnenland voor het maken van mooie tochten te voet of met de auto.

Meer over Zákynthos Reserveringverzoek Argolis - Pelopónnesos en Zákynthos

Argolis - Pelopónnesos en Cycladen

Vanaf Athene zijn de mogelijkheden te over. Zo kunt u Argolís combineren met een van de Cycladen uit ons aanbod. Eerst een weekje cultuur snuiven om vervolgens te genieten van de eilandsfeer van een van de minder bekende Cycladen zoals Andros, Tinos, Kéa, Kythnos of Syros. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste combinatie. Vraag ons team naar de mogelijkheden.

Reserveringverzoek Argolis - Pelopónnesos en Cycladen

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten