Terug naar Argolis - Peloponnesos
Home > Argolis - Peloponnesos > De stranden van Argolis - Peloponnesos

De stranden van Argolis - Peloponnesos

Behalve de vele bezienswaardigheden heeft Argolis ook een mooie natuur en goudgele stranden.

U kunt aan alle kanten een keuze maken en dat strand opzoeken wat het beste bij u past. Van stranden totaal voor u en zonder faciliteiten tot mondaine plekken met ligbedden en tavernes. Van alles is er wat.

Ga direct naar de interactieve kaart

Het strand van Ermioni

Tussen een groene strook land en een langzaam aflopend kiezelstrand, is het kristalheldere water een lust voor het oog. Het Ermioni strand op de Peloponnesos is een waar paradijs voor de natuurliefhebber en is een uitstekende plek voor een ontspannen dag aan het strand. Onder het genot van een geweldig zicht op de bergen rondom de baai kunt u hier wegdromen onder de warmte van de zon. Er zijn strandbedden met parasols te huur. In het schilderachtige Ermioni zijn diverse tavernes en winkels aanwezig.

Strand van Porto Cheli

Deze plaats is bekend vanwege de mooie en schone stranden. Er zijn er verschillende en u heeft de keuze uit stranden met watersportmogelijkheden, ligbedden en vertier of juist hele rustige stranden die voor u alleen lijken te zijn. Het strand direct bij het centrum van Porto Cheli is van alle gemakken voorzien. Heeft u de voorkeur voor een klein en rustiger strand dan raden wij u aan om direct buiten het dorp te gaan. En niet verder vertellen, maar gaat u eens naar het strand van Agios Emilianos.


Het strand Gialassi

In de omgeving van Palea Epidavros bevinden zich diverse mooie stranden. Het strand van Gialassi bevindt zich op 2 kilometer afstand van de haven van Palea Epidavros en heeft aan de waterlijn kiezels waardoor het water nog helderder lijkt dan het al is. De prachtig blauwe weerkaatsing in de zon steekt mooi af tegen het goudgele zand. Op sommige plaatsen komen de bomen tot op het strand. De zeebodem loopt hier langzaam af. Op het strand staan ligbedden en parasols.

Strand van Kalymnios

Een ander strand in de buurt van Palea Epidavros is het strand van Kalymnios. Dicht aan de kustlijn bevindt zich hier een gezonken stad. Het is makkelijk hier zwemmend te komen en met een duikbril te bekijken. De onderwater ruïnes liggen maar op een diepte van 2 meter en zijn afkomstig van de Agora van het oude Epidavros.

Interactieve kaart

Open interactieve kaart

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten