Terug naar Chios
Home > Chios > Combinaties met Chios

Combinaties met Chios

Door de ligging is Chios te combineren met het eiland Samos. Transfers kunnen via onze agentschap ter plaatse voor u worden geregeld en eventueel kan de host(ess) u assisteren bij het maken van de reservering voor de bootovertocht.

Chios met Samos

De combinatie van deze twee eilanden ligt voor de hand gezien de ligging. Na Chios is een bezoek aan het voornamelijk groene Samos een mooie aanvulling. Gezellige dorpen, witte huisjes en prachtige baaien zijn er hier in overvloed. Er is een grote variëteit aan bomen en planten, die vaak reiken tot aan het water van de helderblauwe baaien. Op het hele eiland zijn enkele historische overblijfselen te vinden die herinneren aan vervlogen tijden en er is een grote hoeveelheid aan kloosters, kerken en kapelletjes. Genoeg mogelijkheden dus voor het maken van fraaie ontdekkingstochten.

Meer over Samos Reserveringverzoek Chios met Samos

Lesbos en Chios

Lesbos ligt op minder dan drie uur varen van Chios en is daarom goed te combineren in een vakantie. Ondanks de geringe afstand tussen beide eilanden is het grote, aristocratische Lesbos een eiland met een geheel ander gezicht. Een uniek evenwicht tussen natuurlijke schoonheid en een rijke geschiedenis en cultuur maakt dat iedere bezoeker hier iets naar zijn gading vindt: uitgestrekte stranden, wetlands, bergdorpjes, maar ook een levendige hoofdstad en een aantal interessante musea. De vakantiewoningen die wij u hier kunnen aanbieden zijn gelegen in Petra en Molivos, twee vriendelijke kustdorpen in het noordwesten van het eiland.

Meer over Lesbos Reserveringverzoek Lesbos en Chios

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten