Onze Ithaki specialisten helpen u graag verder op weg. Bel ons gerust.

Combinaties met Itháki

Voor wie het eiland Itháki wil combineren met een andere bestemming van Ross Holidays, zijn er diverse mogelijkheden. Kefaloniá ligt voor de hand als combinatiemogelijkheid, maar ook Lefkas en de Pelopónnesos liggen binnen bereik. Transfers kunnen via onze agentschappen ter plaatse voor u worden geregeld en eventueel kan de host(ess) u assisteren bij het maken van de reservering voor de bootovertocht. De aparte brochures van deze bestemmingen sturen wij u met veel plezier toe.

Itháki en Kefaloniá

Kefaloniá is met een oppervlakte van 781 km², het grootste eiland van de Ionische Zee. De mooie natuur, de prachtige baaien en het heldere zeewater springen direct in het oog. De groene hellingen van de imposante bergen, grenzend aan de azuurblauwe zee met de verschillende schakeringen blauw, gescheiden door een strook witte kust zorgen voor de mooiste kleurenpaletten.

Meer over Kefalonia Reserveringverzoek Itháki en Kefaloniá

Itháki en Lefkas

Lefkas is een betrekkelijk klein en indrukwekkend mooi eiland. Aan de westkust heeft het steile, grillige rotsklippen afgewisseld met fraaie zandstranden, terwijl aan de oostkust levendige havendorpen liggen met daartussen kiezelstranden en bomen tot aan de zee. Het binnenland wordt gekenmerkt door een groene natuur en bergdorpen met traditie. Lefkas is een eiland, maar tegelijkertijd ook een deel van het vasteland. Het is in het uiterste noorden door een smalle landtong verbonden met het vasteland. Daardoor is het heel gemakkelijk een dagje een uitstapje te maken naar het vasteland met bezienswaardigheden uit de oudheid zoals Dodóni of de stad Ioánnina.

Meer over Lefkas Reserveringverzoek Itháki en Lefkas

Itháki en de Pelopónnesos

Pelopónnesos is de bakermat van Griekenland en heeft vele interessante opgravingen en ruïnesteden zoals Mycene, Olympía en Mistras. In het zuiden ligt het Táïgetos-gebergte met een adembenemend landschap dat zeer afwisselend is. In de provincie Messinía ligt de bijzondere streek Mani met karakteristieke torendorpen en Byzantijnse kerkjes. Een indrukwekkend schouwspel en de moeite van het doorkruisen. Een ander deel van de Pelopónnesos heeft een heel andere sfeer. De bergen zijn minder woest en de stranden hebben een grote aantrekkingskracht. Imposante forten die hier nog deels aanwezig zijn, tonen een beeld van een rijk verleden.

Meer over de Pelopónnesos Reserveringverzoek Itháki en de Pelopónnesos

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord