Onze Kythira specialisten helpen u graag verder op weg. Bel ons gerust.

Terug naar Kythira
Home > Kythira > Combinaties met Kýthira

Combinaties met Kýthira

Voor wie graag het eiland Kýthira wil combineren met een andere bestemming van Ross Holidays, zijn er diverse mogelijkheden. Door de gunstige ligging en goede bootverbindingen met het eiland, leent Kýthira zich hier uitstekend voor. U kunt namelijk na een verblijf op Kýthira, de schoonheid ontdekken van de Pelopónnesos, Kefaloniá of Itháki. Transfers kunnen via onze agentschappen ter plaatse voor u geregeld worden en eventueel kan de host(ess) u assisteren bij het maken van de reservering voor de bootovertocht. Alle wetenswaardigheden over de Pelopónnesos, Kefaloniá of Itháki vindt u in de aparte brochures die wij u met veel plezier op verzoek toezenden. Hieronder willen wij alvast een tipje van de sluier oplichten.

Kýthira en Pelopónnesos

Pelopónnesos is de bakermat van Griekenland en heeft vele interessante opgravingen en ruïnesteden zoals Mycene, Olympía en Mistrás. In het zuiden ligt het Táïgetos-gebergte met een adembenemend landschap dat zeer afwisselend is. In de provincie Messinía ligt de bijzondere streek Mani met karakteristieke torendorpen en Byzantijnse kerkjes. Om kennis te maken met het Griekenland uit de geschiedenis is het beslist de moeite waard een fly-drive te maken op dit vasteland. Een voorgestelde route leidt u langs de meest bijzondere bezienswaardigheden van deze streek. Natuurlijk zijn ook onze vakantiewoningen te combineren met een verblijf op Kýthira.

Meer over de Pelopónnesos Reserveringverzoek Kýthira en Pelopónnesos

Kýthira en Kefaloniá

Kefaloniá is in tegenstelling tot Kýthira groot en imposant. Daarom een bijzondere combinatie. Het eiland Kefaloniá is met een oppervlakte van 781 km² het grootste eiland van de Ionische zee. Met name de mooie natuur, de prachtige baaien en het heldere zeewater springen hier in het oog. Hier kan men naar hartenlust toeren en mooie plekken ontdekken. Het eiland biedt schitterende uitzichten en is ontzettend fotogeniek. Het contrast tussen het groen van de berg Aenos en de azuurblauwe zee langs de witte kustlijn is spectaculair.

Meer over Kefaloniá Reserveringverzoek Kýthira en Kefaloniá

Kýthira en Itháki

Voor hen die een voorkeur hebben voor kleine eilanden is Itháki een perfecte combinatie met Kýthira. Twee eilanden met een heel eigen karakter, zonder grote bezoekersaantallen te ontvangen. Itháki ligt voor de oostkust van Kefaloniá en is een lieflijk eiland. Het groene landschap maakt het eiland zeer geliefd bij wandelaars. De tijd lijkt hier stil te staan en als bezoeker van dit eiland kan men niets anders doen dan zich overgeven aan de sfeer die het eiland uitademt. Slechts 96 km2 groot maar toch zo uniek. Iedere vierkante kilometer is om verliefd op te worden. Zoveel dorpen als Kýthira kent, zo weinig zijn er op Itháki te vinden.

Meer over Itháki Reserveringverzoek Kýthira en Itháki

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord