Excursies op Lefkas

Turkooise zee, prachtige stranden en mooi groen binnenland, dat is Lefkas!

Om uw verblijf op Lefkas nog aangenamer te maken, biedt Ross Holidays in samenwerking met onze agent een excursie aan. U bezoekt unieke plaatsen, waar niet iedereen zomaar terecht komt. Bij aankomst op Lefkas ontvangt u van de reisleiding een welkomstenvelop waarin u de excursie terug kunt vinden. Graag geven wij u alvast wat informatie over het aanbod.

Vergeten eilanden en dorpen

Een geweldige dag op het water met de MS Christina, een echte aanrader! U bezoekt de Grot van Papanikolis op het eiland Meganissi. De grot werd tijdens de Tweede Wereldoorlog door Captain Latridis als schuilplaats gebruikt voor zijn duikboot. Daarna vaart u door naar het kleine eiland Formekula, een kleine verlaten rotsencombinatie. Hier kunt u een duik nemen in het heldere water. Vervolgens wordt er twee keer gestopt op het eiland Kastos: bij het enige dorp van het eiland en bij een rustig strand om te zwemmen en te relaxen. Daar wordt ook aan boord de lunch geserveerd.

Het volgende bezoek is aan de pittoreske, kleine haven van het prachtige eiland Kalamos. Ook op dit eiland wordt later nog gestopt voor een duik in een prachtige baai. Op de terugweg naar Nidrí bezoekt u het eiland Skorpios, tot voor kort eigendom van de familie Onassis.

Vakanties op Lefkas

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord