Terug naar Lesbos
Home > Lesbos > Combinaties met Lesbos

Combinaties met Lesbos

Door de centrale ligging van Lesbos is dit eiland goed te combineren met de eilanden Chios en Limnos. Transfers kunnen via ons agentschap ter plaatse voor u worden geregeld en eventueel kan de host(ess) u assisteren bij het maken van de reservering voor de bootovertocht. Meer wetenswaardigheden over Chios en Limnos kunt u lezen op de bestemmingspagina’s van de betreffende eilanden.

Lesbos en Chios

Gezien de goede verbindingen onderling en de tamelijk korte afstand vormt Chios een mooie uitbreiding van uw vakantie op Lesbos. Ondanks het feit dat Chios de helft van het aantal vierkante kilometers meet dan Lesbos, heeft ook Chios heel wat te ontdekken. Het landschap en het karakter van zowel het eiland als de bewoners, laten zich in geen opzicht vergelijken met elkaar. Misschien dat daarom de combinatie zo interessant te noemen is. De mastiekdorpen in het zuiden, het ooit zeer welvarende Kambos en het bergachtige noorden met vruchtbare valleien. De natuur is kleurrijk en laat zich van alle kanten bewonderen. De vakantiewoningen die wij u hier kunnen aanbieden zijn gelegen in Pírgi, Karfás, Agía Fotíni, Mégas Limniónas, Katarráktis en Vólissos.

Meer over Chios Reserveringverzoek Lesbos en Chios

Lesbos en Limnos

Lesbos is goed te combineren met het verrassende Limnos, een van de meest noordelijk gelegen eilanden in de Egeïsche Zee. Dit eiland heeft een geheel eigen karakter en wordt vooral bezocht door de Grieken zelf. Kenmerkend is het unieke landschap waarin gouden stranden, zandduinen en zoutmeren elkaar afwisselen met vulkanische rotsformaties, pittoreske kerkjes en authentieke dorpen. De levendige hoofdstad Myrina met de oude herenhuizen, het Byzantijnse fort en de kleine vissershaven biedt veel gezelligheid en een ruime keuze aan tavernes en cafés. Vergeet u ook de lokale producten niet, de wijnen van het eiland staan al bekend sinds de tijd van Homerus. De verschillende soorten kaas, ‘flomaria’ (een pasta soort), halva en vers gevangen vis en zeevruchten zijn zeker ook het proberen waard.

Meer over Limnos Reserveringverzoek Lesbos en Limnos

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten