Excursies op Lesbos

Dat Lesbos een veelzijdig en interessant eiland is, is in de voorgaande pagina’s zeker duidelijk geworden. Om uw verblijf nog boeiender te maken, biedt onze agent Com Travel een aantal te maken tochten aan. In de welkomstenvelop die u van de reisleiding ontvangt bij aankomst, vindt u verschillende mogelijkheden. Onderstaand alvast een greep hieruit.

Kookworkshop

Een van de geneugten van het leven is eten. Griekenland kent een rijke traditie en wat is er leuker om ook de thuisblijvers te verrassen met een Griekse maaltijd. De vaardigheden om dit op tafel te toveren leert u tijdens deze workshop. Samen met mevrouw Irini, in een groepje van maximaal 6 personen, maakt u een gehele maaltijd bij haar thuis klaar. Uiteraard wordt deze na afloop door uzelf gekeurd en opgegeten. Er zijn drie verschillende menu’s die als totaal ook vooraf in Nederland al geboekt kan worden.

Begindata Prijs
Wekelijks van 16 april t/m 9 oktober € 109,-

Voorwaarden:
• Prijs per persoon inclusief 3 workshops en transfer vanaf Petra.
• Minimum deelname is 4 maximum 6 personen.
• Bij onvoldoende deelname wordt u uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis geïnformeerd over het niet doorgaan ervan.

Het wilde westen

Deze tocht naar het westen gaat langs het klooster van Limónos. Rondom de hoofdkerk liggen meer dan vijftig kleine kapellen. Vervolgens gaat de tocht door naar het bergdorpje Vatóussa voor een kop koffie op het pittoreske plein. Daarna rijden we door naar Sígri, het versteende woud, in het westen van Lesbos. Het park is uniek in zijn soort in Europa. Vervolgens gaan we naar Skala Eressós, de geboorteplaats van Sapphó, de dichteres uit de 7e eeuw v.Chr. Hier bestaat de mogelijkheid om te zwemmen of te genieten in een tavernes aan het strand (niet inbegrepen).

Deel met vrienden of reisgenoten