Terug naar Milos
Home > Milos > Combinaties met Milos

Combinaties met Milos

Voor wie het Cycladische eiland Milos wil combineren met een andere bestemming van Ross Holidays, zijn er diverse mogelijkheden. Andros ligt voor de hand als combinatiemogelijkheid, maar ook Évia ligt binnen bereik. Mocht u nog een ander idee hebben van bestemmingen die u graag met Milos zou willen combineren, schroomt u dan niet en vraagt u ons team naar de mogelijkheden.

Milos en Andros

Andros is het meest noordelijke eiland van de Cycladen. Tevens ook een van de meest groene en begroeide eilanden van deze groep. De meeste Cycladische eilanden zijn kaal en rotsachtig maar Andros kent dus een rijke vegetatie en slechts de toppen zijn onbegroeid. De tocht met de ferryboot langs de kust doet anders vermoeden, maar wanneer men het eiland betreedt, valt de vegetatie direct in het oog. Met een oppervlakte van 374 km² is Andros het tweede grootste eiland van de Cycladen en we kunnen stellen dat al deze vierkante kilometers de moeite waard zijn.

Meer over Andros Reserveringverzoek Milos en Andros

Milos en Zuid-Évia

Als we spreken over Zuid-Évia dan richten we ons op het gebied rondom Kárystos, in de ruimste zin van het woord. Dit deel van Évia mag dan misschien minder groen zijn dan de noordelijke helft van het eiland, maar daarom niet minder interessant. Historisch gezien heeft het een rijk verleden en met name uit de Venetiaanse periode nog vele restanten. De bevolking van Évia hecht veel waarde aan de rijke tradities van het eiland die al sinds mensenheugenis bij hen hoort. Er zijn veel lokale producten die nog steeds op dezelfde wijze worden bereid zoals hun grootmoeders dat deden. De jeugd wordt geleerd hoe de dansen van de streek worden uitgevoerd en op dorpsfeesten zijn het dan ook niet alleen de ouderen die hun danskunsten laten zien. De streek rondom Kárystos is een mooie sluis om u toe te laten tot al het moois dat hier te vinden is.

Meer over Evia Reserveringverzoek Milos en Zuid-Évia

Milos en Tinos

Het Cycladische eiland Tinos laat zich goed combineren met Milos. Iedere eilandengroep heeft eigen karakteristieken. Door de Cycladen te combineren met Tinos zult u zien dat de vegetatie totaal anders is. De hectiek van de stad, bekend vanwege de kerk als bedevaartsoord, staat hier in schril contrast met de rust van het achterland. De vele waterbronnen en bergstromen hebben hier gezorgd voor voldoende water, waardoor de natuur zich welig heeft ontwikkeld. Vanuit Athene sluit u zich aan bij de transfer naar een van deze eilanden en u heeft een rijke variatie aan ervaringen.

Meer over Tinos Reserveringverzoek Milos en Tinos

Milos en Syros

Een overstap naar Syros waar niet alleen de stranden aantrekkelijk zijn, maar waar ook de cultuur een grote rol speelt in de dagelijks te ondernemen tochten. Ermoupolis vormt samen met Ano Syros één groot openluchtmuseum waar u ogen te kort zult komen. Laat u verrassen door de hectiek van dit middelpunt van de Cycladen.

Meer over Syros Reserveringverzoek Milos en Syros

Milos en Skyros

Het is slechts een kleine moeite om de oversteek naar Skyros te maken. In minder dan twee uur bent u van de haven van Kimi op het eiland Skyros. In de haven van Linaria schalt een welkomstserenade u tegemoet. U voelt zich hierdoor meer dan welkom op dit kleine en authentieke eiland. De stad torent op de rots boven het eiland uit en staat klaar om u gastvrij te ontvangen in een van de vele tavernes die zich aan de smalle dorpsstraatjes hebben gevestigd. De stad kent een grote gezelligheid, terwijl de rest van het eiland zich hult in de rust van de natuur en ook hier zijn mooie stranden. Wandelpaden slingeren zich over het eiland en zelfs Skyros heeft een groot verschil in landschap tussen het noordelijk en het zuidelijk deel. Een ontdekkingstocht laat u beslissen wat u het beste bevalt.

Meer over Skyros Reserveringverzoek Milos en Skyros

Milos en Kimolos

Meer over Kimolos Reserveringverzoek Milos en Kimolos

Milos en Argolis

Men zou kunnen zeggen dat een perfecte combinatie wordt gevormd door een vakantie die cultureel wat te bieden heeft, aangevuld met een dosis strand. Maak dan de combinatie van Argolis met de vele culturele bezienswaardigheden uit de oudheid met een van de Cycladen waar de eilandsfeer de boventoon voert. Geniet van de uitgestrekte stranden en de gemoedelijkheid die op deze eilanden de scepter zwaait.

Meer over Argolis Reserveringverzoek Milos en Argolis

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten