Terug naar Tinos
Home > Tinos > Combinaties met Tinos

Combinaties met Tinos

Voor wie het Cycladische eiland Tinos wil combineren met een andere bestemming van Ross Holidays, zijn er diverse mogelijkheden. Andros ligt voor de hand als combinatiemogelijkheid, maar ook Évia ligt binnen bereik. Mocht u nog een ander idee hebben van bestemmingen die u graag met Tinos zou willen combineren, schroomt u dan niet en vraagt u ons team naar de mogelijkheden.

Tinos en Andros

Andros is het meest noordelijke eiland van de Cycladen. Tevens ook een van de meest groene en begroeide eilanden van deze groep. De meeste Cycladische eilanden zijn kaal en rotsachtig. Maar Andros kent dus een rijke vegetatie en slechts de toppen zijn onbegroeid. De tocht met de ferryboot langs de kust doet anders vermoeden, maar wanneer men het eiland betreedt, valt de vegetatie direct in het oog. Met een oppervlakte van 374 km² is Andros het tweede grootste eiland van de Cycladen. En we kunnen stellen dat al deze vierkante kilometers de moeite waard zijn.

Meer over Andros Reserveringverzoek Tinos en Andros

Tinos en Zuid-Évia

Als we spreken over Zuid-Évia dan richten we ons op het gebied rondom Kárystos, in de ruimste zin van het woord. Dit deel van Évia mag dan misschien minder groen zijn dan de noordelijke helft van het eiland, maar daarom niet minder interessant. Historisch gezien heeft het een rijk verleden en met name uit de Venetiaanse periode nog vele restanten. De bevolking van Évia hecht veel waarde aan de rijke tradities van het eiland die al sinds mensenheugenis bij hen hoort. Er zijn veel lokale producten die nog steeds op dezelfde wijze worden bereid zoals hun grootmoeders dat deden. De jeugd wordt geleerd hoe de dansen van de streek worden uitgevoerd en op dorpsfeesten zijn het dan ook niet alleen de ouderen die hun danskunsten laten zien. De streek rondom Kárystos is een mooie sluis om u toe te laten tot al het moois dat hier te vinden is.

Meer over Evia Reserveringverzoek Tinos en Zuid-Évia

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten