De Tuin van Kreta

Na een start gemaakt te hebben met O Kípos tou Pilíou (De Tuin van Pílion), heeft Stéfanos Stefánou ook een gelijksoortig project ontwikkeld op Zuid-Kreta. Verschillende gasten vroegen ons om een villa met een zwembad en rustig gelegen. Helaas konden ook wij deze niet vinden. Dus besloot Stéfanos Stefánou zelf te gaan bouwen. Met als resultaat O Kípos tis Kritis (De Tuin van Kreta).

Ook hier komen een voor een mooie bloemen tot bloei. Op dit moment nog allemaal in het lieflijke Lefkógia gelegen, maar met plannen voor de dorpen in de omgeving. Villa Dáfni, dat laurier betekent, ligt midden tussen de olijfboomgaarden en heeft prachtig uitzicht richting de bergen van het achterland, de baai van Plakiás in de verte en het aangrenzende dal. Villa Lemoniá betekent citroenboom en ligt in het verlengde van Villa Dáfni, enkele meters lager. De nieuwste bloem die uit de knop is gekomen in O Kípis tis Kritis is Villa Levánda, wat lavendel betekent. Deze sfeervol ingerichte villa ligt aan de rand van Lefkógia op de scheiding van het dorp en de olijfboomgaarden.

De villa’s variëren in grootte en zijn comfortabel ingericht. Ze beschikken over een privézwembad en voldoende terrassen om van de omgeving en het mooie weer te genieten. De omringende bergen bieden steeds weer een ander uitzicht.

Bekijk Villa Dafnikeyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten