Winnaars fotowedstrijd augustus 2019

Voor de fotowedstrijd van augustus 2019 zijn weer veel leuke, mooie, bijzondere foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen zijn drie winnaars gekozen.

Derde prijs: Mevrouw Mobach

Tijdens haar rondreis door Lefkas en Epiros maakte mevrouw Mobach deze foto. Hiermee heeft ze de derde prijs gewonnen van de fotowedstrijd augustus.

Epiros

Tweede prijs: Mevrouw Broeren

Mevrouw Broeren maakte tijdens haar vakantie op de Peloponnesos deze foto van haar twee mannen. Met deze foto heeft ze de 2e prijs gewonnen.

Peloponnesos

Eerste prijs: Mevrouw Steinmann

De winnaar van de fotowedstrijd augustus is de mevrouw Steinmann. Tijdens haar vakantie op Lefkas maakte ze bij Cape Lefkada deze foto. Op de achtergrond ziet u de vuurtoren met op de voorgrond de woeste zee.

Lefkas

Van harte proficiat met het winnen van de prijzen.
Met de winnaar van de eerste prijs zal deze week telefonisch contact worden opgenomen. De winnaars van de tweede en derde prijs ontvangen deze week het presentje in de brievenbus.

Wilt u ook meedoen?

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2019 met Ross Holidays in en maak kans op een van de maandprijzen. U dingt dan ook automatisch mee naar de jaarprijs, een reischeque van € 500,-!

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten