De 10 mooiste inzendingen fotowedstrijd augustus 2022

Voor de fotowedstrijd van augustus 2022 zijn veel leuke, mooie, bijzondere foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen hebben wij 10 foto's geselecteerd die we graag in het zonnetje zetten.

Privé-concert op Pilion

Mijnheer en mevrouw de Heus werden tijdens hun vakantie op Pilion aangenaam verrast door een privé-concert in de buurt van Agios Vlasios.

Vakanties op Pilion

Trouwerij in Vathi op Ithaki

Tijdens hun vakantie op Ithaki waren mijnheer en mevrouw van de Langerijt getuige van een bruiloft. Zij legden dit vrolijke moment vast op de foto.

Vakanties op Ithaki

Koffietijd op Lefkas

Mijnheer Smith liep over het plein van Karya op Lefkas en vond daar een geschikt plekje om een kopje koffie te drinken.

Vakanties op Lefkas

Een wijnproeverij op Kefalonia

Mevrouw Brink nam tijdens haar vakantie op Kefalonia deel aan een wijnproeverij bij wijnmaker Robola en maakte een foto van de verschillende wijnen.

Vakanties op Kefalonia

Een vrolijk beeld in Lefkas-stad

Al wandelend door de nauwe steegjes van Lefkas-stad viel het oog van mevrouw Van der Meer op deze bougainvillea met een vrolijk gekleurde gevel op de achtergrond.

Vakanties op Lefkas

Loon naar werken op Pilion

Na een flinke tocht werd de familie Willems tijdens hun vakantie op Pilion beloond met een prachtige zonsondergang in Pinakates.

Vakanties op Pilion

Het kasteel van Methoni

Een bezoek aan Methoni kon tijdens zijn vakantie naar de Peloponnesos niet ontbreken. Mijnheer van der Niet legde daar het kasteel en de omringende zee vast.

Vakanties op de Peloponnesos

Een rustig pleintje op Zakynthos

Tijdens haar vakantie op Zakynthos bezocht mevrouw Hoekstra het dorp Keri en legde daar in de ochtend dit rustige Griekse pleintje vast.

Vakanties op Zakynthos

Strandwandeling op de Peloponnesos

Mevrouw Moschella was samen met haar gezin op vakantie op de Peloponnesos en maakte in de omgeving van Gialova een strandwandeling.

Vakanties op de Peloponnesos

Verschillende blauwtinten op Kefalonia

Mijnheer Libregts legde tijdens zijn vakantie op Kefalonia de verschillende kleurschakeringen van het zeewater vast en noemde de foto ‘mooi blauw’.

Vakanties op Kefalonia

Wij willen iedereen bedanken voor de ingestuurde foto's van deze maand.

Als uw foto in deze selectie voorkomt, dan dingt deze mee naar een van de prijzen die wij uitloven. Wij geven 5 boeken en een hoofdprijs van € 500,- in de vorm van een reischeque weg.

De winnaar maken wij aan het begin van het nieuwe jaar bekend!

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten