Winnaars fotowedstrijd juli 2019

Voor de fotowedstrijd van juli 2019 zijn weer veel leuke, mooie, bijzondere foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen zijn drie winnaars gekozen.

Derde prijs: Mevrouw Prins

Mevrouw Prins maakte tijdens haar vakantie op West-Kreta deze 'David Hockney' foto. Met deze creatieve foto heeft ze de derde prijs gewonnen.

West-Kreta

Tweede prijs: Mevrouw Versteijnen

Mevrouw Versteijnen maakte tijdens haar vakantie op de Peloponnesos deze mooie en kleurrijke foto, genomen in de plaats Areopoli. Met deze foto heeft ze de 2e prijs gewonnen.

Peloponnesos

Eerste prijs: De heer Voorn

De winnaar van de fotowedstrijd juli is de heer Voorn. Tijdens zijn vakantie liet hij zichzelf met zijn kindje fotograferen, tijdens de wandeling bij Petrochori. Op de achtergrond ziet u het Old Navarino kasteel bij Gialova.

Peloponnesos

Van harte proficiat met het winnen van de prijzen.
Met de winnaar van de eerste prijs zal deze week telefonisch contact worden opgenomen. De winnaars van de tweede en derde prijs ontvangen deze week het presentje in de brievenbus.

Wilt u ook meedoen?

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2019 met Ross Holidays in en maak kans op een van de maandprijzen. U dingt dan ook automatisch mee naar de jaarprijs, een reischeque van € 500,-!

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten