De 10 mooiste inzendingen fotowedstrijd juli 2023

Voor de fotowedstrijd van juli 2023 zijn veel leuke, mooie, bijzondere foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen hebben wij 10 foto's geselecteerd die we graag in het zonnetje zetten.

Tafeltje op de eerste rang

Wie zou hier nu niet even willen aanschuiven?! Mijnheer Hooft was tijdens zijn vakantie in Messinia de gelukkige en legde dit mooie plekje vast.

Vakanties op de Peloponnesos

De lichtval op het water

Mevrouw Denneman bezocht tijdens haar vakantie op Kefalonia het indrukwekkende meer van Melissani en maakte daar deze foto.

Vakanties op Kefalonia

Citroenen om mee te nemen

Griekse gastvrijheid ten top in Afissos! Deze citroenen lagen klaar om gratis mee te worden genomen en mevrouw Schonewille maakte er een foto van.

Vakanties op Pilion

Genieten van de zonsondergang

Familie van Hengstum genoot op Thassos regelmatig van de prachtige zonsondergang op het voor hun accommodatie gelegen Atspas-strand.

Vakanties op Thassos

Vogelhuisjes als decor

Mijnheer Engel deed tijdens zijn bijzondere reis Peloponnesos & Kythira het plaatsje Areopoli in Mani aan en maakte daar een foto van dit originele decor in een taverne.

Stefanos' bijzondere reis Kythira & Peloponnesos

Op het juiste moment op de juiste plek

Mijnheer Hooijmeijer bezocht tijdens zijn vakantie op Zuid-Kreta het Agios Paisios kerkje en legde daar deze sfeervolle momentopname van de door zonnestralen verlichte icoon vast.

Vakanties op Zuid-Kreta

Zwaardvis in Afissos

Tijdens haar vakantie op Pilion legde mevrouw Kerstens bij haar favoriete taverne in Afissos dit tafereeltje vast. De vers gevangen zwaardvis hing voor de deur en de kat had er wel oren naar!

Vakanties op Pilion

Broer en zus in Gialova

Mevrouw Sikkema maakte tijdens haar vakantie in het gezellige Gialova deze foto van haar zoontje en zijn grote zus die volop genietend de ondergaande zon tegemoet lopen.

Vakanties op de Peloponnesos

Lekker eten aan het strand

Mevrouw Zandbergen genoot tijdens haar vakantie op Zuid-Kreta van het strand, de gezelligheid en het lekkere eten in Plakias.

Vakanties op Zuid-Kreta

Plaatje uit Parga

Tijdens zijn vakantie in Parga werd de aandacht van mijnheer van Wamelen getrokken door de kleine vissersbootjes en de prachtige kleuren van oleanders in de zon.

Vakanties op Epiros

Wij willen iedereen bedanken voor de ingestuurde foto's van deze maand.

Wanneer uw foto in deze selectie voorkomt, maakt u kans op een van onze prijzen. Wij geven 5 boeken en een hoofdprijs van € 500,- in de vorm van een reischeque weg.

De winnaar maken wij aan het begin van het nieuwe jaar bekend!  

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten