Winnaars fotowedstrijd juni 2019

Voor de fotowedstrijd van juni 2019 zijn weer veel leuke, mooie, bijzondere foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen zijn drie winnaars gekozen.

Derde prijs: De heer Zanen

De heer Zanen maakte deze foto tijdens zijn vakantie op Pilion. Op de foto ziet u het mooie dorp Afissos, trapsgewijs tegen de berghelling.

Pilion

Tweede prijs: De heer Van der Ende

De heer van der Ende stuurde deze foto in. De foto is gemaakt in Messonghi op het eiland Corfu. U ziet hier twee vissers die op verschillende manieren vissen vangen.

Corfu

Eerste prijs: Mevrouw Dierssen

De winnaar van de fotowedstrijd juni is mevrouw Dierssen. Tijdens haar vakantie op Lefkas maakte zij in het Faneromeni-klooster een foto van dit nieuwsgierige katje.

Lefkas

Van harte proficiat met het winnen van de prijzen.
Met de winnaar van de eerste prijs zal deze week telefonisch contact worden opgenomen. De winnaars van de tweede en derde prijs ontvangen deze week het presentje in de brievenbus.

Wilt u ook meedoen?

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2019 met Ross Holidays in en maak kans op een van de maandprijzen. U dingt dan ook automatisch mee naar de jaarprijs, een reischeque van € 500,-!

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten