De 10 mooiste inzendingen fotowedstrijd juni 2021

Voor de fotowedstrijd van juni 2021 zijn veel leuke, mooie, bijzondere foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen hebben wij 10 foto's geselecteerd die we graag in het zonnetje zetten.

Zonsondergang op de Peloponnesos

Mevrouw van Dillewijn heeft met volle teugen genoten van het prachtige landschap en de dorpjes op de Peloponnesos. Tijdens de avonduren pakte ze haar camera erbij om de zonsondergang vast te leggen.

Peloponnesos

Wandelen op Lefkas

Tijdens een wandeling op Lefkas kwam mevrouw van Roosmalen deze prachtige ruïne tegen.

Lefkas

Uitzicht op Vathi, Ithaki

De stad Vathi is prachtig gelegen aan een diepe baai aan de oostkust van Ithaki. Het stadje is gebouwd tegen de berghellingen. Dit is op de foto van mevrouw Hoogendorp mooi te zien.

Ithaki

De haven van Sami

Na een dag waarop vissers druk bezig zijn geweest met het binnenhalen van hun vangst is de zonsondergang over de haven van Sami op Kefalonia prachtig vastgelegd door meneer Dekker.

Kefalonia

Het azuurblauwe water van Kefalonia

Mevrouw van Oort legde deze foto vast tijdens haar vakantie op Kefalonia met een boottocht naar Ithaki.

Kefalonia

De grotkerk naast het Spiliani-klooster op Samos

Νaast het Spiliani-klooster op Samos ligt een grot met in de diepte een kapel. Deze kleine grotkerk is gewijd aan de Maagd Maria en is door meneer Ritman in beeld gebracht.

Samos

Keri op Zakynthos

Tijdens haar vakantie op Zakynthos bracht mevrouw Deuss een bezoek aan Keri. Het landschap in combinatie met de zee zorgt voor dit mooie plaatje.

Zakynthos

De betoverende natuur van Samos

Meneer Filius heeft op Samos mooie autoritjes gemaakt. Tijdens deze reis was hij erg onder de indruk van de betoverende natuur op Samos.

Samos

Het leven op Lefkas

Deze foto straalt volgens de heer Velvis de eenvoud van het leven uit. Deze foto maakte hij tijdens zijn verblijf op Lefkas.

Lefkas

Het leven op Lefkas

Tijdens zijn vakantie op Samos trok de omgeving van Ireon de aandacht van meneer Duizer.

Samos

Wij willen graag iedereen ontzettend bedanken voor de ingestuurde foto's.

Mocht uw foto uitgekozen zijn in deze selectie, dan maakt u aan het eind van het jaar kans op 5 keer een boek en de jaarprijs: een reischeque t.w.v. € 500.

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2021 met Ross Holidays in en maak kans op een van de jaarprijzen!

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten