De 10 mooiste inzendingen fotowedstrijd oktober 2022

Voor de fotowedstrijd van oktober 2022 zijn veel leuke, mooie, bijzondere foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen hebben wij 10 foto's geselecteerd die we graag in het zonnetje zetten.

De grotten van Matala

Mijnheer Hoppenbrouwers ging op Kreta even terug naar de hippietijd en fotografeerde vanuit de grotten van Matala het uitzicht op het strand.

Vakanties op Zuid-Kreta

Een iconisch beeld op Ithaki

Voor mevrouw Boot is Ithaki het eiland van de vergezichten. Het uitzicht over de baai van Vathi is een van de vele die zij tijdens haar vakantie vastlegde.

Vakanties op Ithaki

Het busje komt zo op Tinos

Mijnheer Dijkhuis vereeuwigde in Tinos-stad het ongebruikelijke tafereel van een pelikaan die rustig op de bus leek staan te wachten.

Vakanties op Tinos

De torens van Papingo

Mevrouw Lezy fotografeerde tijdens haar vakantie in Epiros de straatjes van Papingo met op de achtergrond de ‘Torens van Papingo’.

Vakanties in Epiros

Uitkijk over de archeologische vondsten van Messini

Mijnheer Zaalberg bezocht tijdens zijn vakantie op de Peloponnesos de archeologische opgravingen van Messini en bewonderde het uitzicht over de site.

Vakanties op Peloponnesos

De trappen van Vradeto

Mijnheer Hubaux wandelde tijdens zijn vakantie in Epiros via de trappen van Vradeto naar het hoogst gelegen dorp van de Zagori streek.

Vakanties in Epiros

Streekproducten op Kefalonia

Mevrouw Ham was tijdens haar vakantie op Kefalonia in Fiskardo en fotografeerde daar de lokale streekproducten met op de achtergrond het dorp en de haven.

Vakanties op Kefalonia

Het Cycladen-eiland Andros

Mevrouw Van Asperen maakte een rondreis langs de Cycladen-eilanden en maakte deze foto in Chora, de hoofdstad van Andros.

Vakanties op Andros

De olijvenexcursie op Pilion

Familie Van der Bent deed tijdens hun vakantie op Pilion mee aan de olijvenexcursie en fotografeerde hier het ‘groene goud’ van Pilion.

Vakanties op Pilion

Een bijzondere wandeling op Ithaki

Mijnheer Kreling maakte tijdens zijn vakantie op Ithaki een prachtige wandeling van Vathi naar Paleochora en maakte onderweg deze foto.

Vakanties op Ithaki

Wij willen iedereen bedanken voor de ingestuurde foto's van deze maand.

Als uw foto in deze selectie voorkomt, dan dingt deze mee naar een van de prijzen die wij uitloven. Wij geven 5 boeken en een hoofdprijs van € 500,- in de vorm van een reischeque weg.

De winnaar maken wij aan het begin van het nieuwe jaar bekend!

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten