The Smile of the Child - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ieder jaar zetten wij ons als organisatie in voor een goed doel. Voorgaande jaren adopteerden wij een dier die na onze adoptie de verzorging kreeg dat het verdiende. Dit jaar hebben wij gekozen voor een ander doel, namelijk kinderen in Griekenland die het moeilijk hebben. Wij zijn dan ook trots te zeggen dat wij dit jaar de stichting ‘The Smile of the Child’ gaan steunen.

Steun Smile of the Child
/

Het ontstaan van The Smile of the Child

De organisatie The Smile of the Child is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van kinderen. The Smile of the Child is ontstaan nadat de 10-jarige Andreas Giannopoulos een strijd leverde en vocht voor zijn leven. Net voordat Andreas de strijd verloor had hij een wens dat hij in zijn dagboek opschreef. Zijn wens was dat er een organisatie zou zijn dat zich inzet voor het welzijn voor alle kinderen. Andreas wenste dat alle kinderen opgroeien in een veilige, liefdevolle en respectvolle omgeving. Kort na het overlijden van Andreas kreeg zijn wens al vorm en werd het eerste kindertehuis geopend. Na het openen van dit kindertehuis ging het hard en maakte de stichting zijn naam. Nu, 23 jaar later, is de stichting een grote organisatie dat zich nog iedere dag inzet om de kinderen een glimlach te bezorgen.

Doel van The Smile of the Child

Het doel van The Smile of the Child is om te zorgen dat kinderen hun glimlach niet verliezen. De organisatie zet zich in voor kinderen die onder andere:
* Kinderen die leven in armoede
* Kinderen die ernstig ziek zijn
* Kinderen die worden mishandeld
* Kinderen die worden vermist


Wilt u meer weten over deze organisatie?
Hier vindt u de website van The Smile of the Child.

Ross Holidays & Smile of the Child

Zoals al eerder beschreven zullen wij dit jaar ons gaan inzetten voor het goede doel: The Smile of the Child. Iedere maand zullen wij een donatie doen aan deze stichting van € 300,-. Met deze donatie kan iedere maand de speciale verzorging van een kind gedekt worden.

Wij willen op deze manier onze bijdrage leveren aan de kinderen die het nodig hebben in Griekenland.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten