homepage
Home> Hostess training

Hostesstraining

Het is de afgelopen weken weer een gezellige drukte op ons kantoor. Op dit moment zijn wij namelijk alweer druk bezig met het verzorgen van trainingen voor de hostesses van de gasten van Ross Holidays.

Sommige van de hostesses zijn al jaren een vast gezicht voor onze gasten op de bestemming, voor anderen is deze zomer de eerste keer. Onder begeleiding van de reisleiding coördinator Titia wordt hen de fijne kneepjes van het vak geleerd of worden ze bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op onze bestemmingen.

Een persoonlijke training van de hostesses bij ons op kantoor vinden wij belangrijk. Op deze manier krijgt de nieuwe hostess alvast een goed beeld van onze sfeer en persoonlijke benadering van gasten. Wat leert Titia nou precies op een trainingsdag? "Elke hostess komt meerdere dagen bij ons langs op kantoor voor de training. Elke aspect van de baan komt zo aan bod, denk aan kennis over de bestemming, leuke bezienswaardigheden voor onze gasten en tips voor goede tavernes. Het belangrijkste op de trainingsdag is echter dat de hostess bekent raakt met de werkwijze van Ross Holidays. Bij Ross Holidays staan kleinschaligheid en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Het persoonlijk contact met de hostess wordt altijd zeer gewaardeerd door onze gasten en dat willen wij graag zo houden".

Op Valentijnsdag was het de beurt aan Nadia. Nadia heeft al enige ervaring als hostess, maar gaat dit jaar voor het eerst voor de gasten van Ross Holidays aan de slag. Wij vroegen haar waar zij het meest naar uit kijkt, “Het leukste aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact met de gasten. Doordat Ross Holidays kleinschalig is heb je ruim de tijd om de gasten te leren kennen. Op deze manier kan ik de beste tips geven, aansluitend bij hun wensen en behoeften”. Titia vult aan, “Het doel is onze gasten net zo idolaat te krijgen over jouw bestemming als dat je zelf bent”.

Host(ess) uw droombaan?

Zie jij jezelf ook al werken onder de Griekse zon? Wij zijn nog op zoek naar een gastvrije, enthousiaste en energieke host(ess) voor de gasten van Ross Holidays zomer 2020. Solliciteer dan snel op deze droombaan.

Sfeerimpressie van de hostesstraining

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten