De herdenkingshuisjes op Lefkas

Mijn vrouw in in komen al jaren op het eiland Lefkas. Wij huren altijd een auto om het eiland verder te ontdekken en zo komen wij op vele mooie plekken. Juist op de plekken waar je het niet verwacht komen wij herdenkingshuisjes tegen. Vaak om mooie plekken die een foto waard zijn en zo is het begonnen.

/

Bij navraag over de herdenkingshuisjes zijn wij erachter gekomen dat er op die plek vaak iemand overleden is. Of dat het een mooie plek is om iemand te gedenken. Als we op pad gaan zoeken we altijd naar de huisjes, en als we er eenmaal een zien; JA, daar staat er één, snel een foto maken en dan volgen er daarna nog vele andere huisjes!

Na de vakantie ben ik er nog mee bezig geweest, ik had een hele hoop foto’s en zo kwam ik op het idee om er een fotoboek van te maken. Daar ben ik mee aan de slag gegaan en het eindigde in een mooi fotoboek met allerlei foto’s van herdenkingshuisjes.
De volgende uitdaging staat ook al op de planning, ditmaal worden het oude deuren. Dus de volgende vakantie in Lefkas gaan wij alle oude dorpjes bezoeken.
Wie weet komt er een vervolg!

Meneer van der Linde
Lefkas 2020

Heeft u ook zo genoten van dit bijzondere reisverhaal? Lees ook de andere reisverhalen.
Wilt u zelf ook meedoen met de reisverhalen wedstrijd? Stuur dan nu uw bijzondere reisverhaal in en wie weet wint u wel een prijs!

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten