Het prachtige Lesbos

Met tips van hostess Eleonora bezochten de heer en mevrouw Annema tijdens hun vakantie op Lesbos de mooiste en kleinste uithoekjes van het eiland. Zij stuurden ons een reisverhaal in waarin zij vertellen over hun belevenissen op het prachtige Lesbos.

Altijd droom je van een vakantie waar je een heel eiland voor je zelf hebt. De realiteit is meestal anders. Tot dit jaar. Van 26 september tot 3 oktober verbleven mijn vrouw en ik in Mólivos op het prachtige Lesbos. Na aankomst op vrijdag direct een auto gehuurd om leuke trips te kunnen maken. Na twee eerdere vakanties op Lesbos wisten we dat Eleonora onze hostess van “Ross Holidays” was. Als bewoonster van Lesbos weet zij ongelooflijk veel van het eiland. Wij hebben haar dan ook gevraagd om de allerleukste kleine uithoekjes aan te wijzen op de kaart. Dat is dus echt gelukt!! We hebben soms wel een uur gereden op het eiland zonder iemand tegen te komen. We hebben de prachtigste afgelegen baaien gezien, waar we het strand voor ons alleen hadden.

We belandden door de tips van Eleonora ook in Ágios Stéfanos. Het bestaat uit een klein klooster, drie huisjes, een pottenbakkerij en een klein haventje. Alles even fotogeniek. Tijdens het fotograferen aan de praat geraakt met een Griek, die gelijk Griekse koffie en allerlei lekkernijen liet aanrukken. We hebben enorm genoten van deze Griekse gastvrijheid, de rust op het eiland en de geweldige keuken op het eiland. Kortom een heerlijke vakantie. Tot snel!!

Klaas Annema

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten