Jaarwinnaar reisverhalenwedstrijd 2020

Ook dit jaar zijn we weer overspoeld door mooie reisverhalen. We hebben alle interessante, bijzondere, grappige en ontroerende verhalen verzameld. Gezien het feit dat het nieuwe jaar al even bezig is, werd het tijd om een winnaar voor 2020 te kiezen:

De winnaar is ... Reisverhaal Een bijzondere ervaring tijdens een wandeling op Zuid Kreta

Kreta is een diverse bestemming en dat blijkt wel uit de vele verhalen die wij toe gestuurd krijgen van onze gasten die de vakantie op Kreta doorbrengen. Meneer en mevrouw Cobussen brachten dit jaar een sportieve vakantie door op Kreta. Niet hun eerste keus, maar het werd een memorable vakantie, want tijdens een van de wandelingen werden zij verrast door een wel heel bijzondere gids.

Met dit reisverhaal wint mevrouw Cobussen de jaarprijs van de reisverhalenwedstrijd 2020, een reischeque van € 500,-! Van harte gefeliciteerd!

Reisverhaal Een bijzondere ervaring tijdens een wandeling op Zuid Kreta


Kreta…. In september 2020 ging onze reis naar zuid Kreta, waar we verbleven in de plaats Plakias in een geweldige accommodatie aan de rand van die plaats: Huize Anemoni. Een aanrader. Terwijl Kreta niet onze 1e voorkeur was, we zouden eigenlijk naar Pillion gaan maar dat kon niet doorgaan vanwege de Corona, vliegveld en accommodatie gesloten, is het een onverwachts fijne vakantie geworden en zijn we absoluut verliefd geworden op de mooie rustige zuidkust en het bergachtige binnenland met de lieflijke dorpjes. ...
Lees hier het hele verhaal

Wilt u dit jaar ook meedoen?

Pak de pen en stuur uw mooiste, meest unieke en bijzondere reisverhaal over uw vakantie met Ross Holidays in en maak kans op de reischeque ter waarde van € 500,-!

Veel schrijfplezier en alvast bedankt voor uw bijdrage.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten