Homepage
Home > Peloponnesos, Pilion of Parga

Lefkas, wat een verrassing!

Helaas werd onze Griekenlandreis die we in mei zouden gaan maken i.v.m. Covid-19 geannuleerd. Toen er half juni groen licht gegeven werd om naar Griekenland te reizen, boekten we direct een reis naar Lefkas. Een bestemming waar we eerder niet zo snel aan gedacht hadden.

/

Maar wat is dit een heerlijke bestemming! Met recht kan je hier spreken van een complete verrassing. Wat vooral in het oog springt is de enorme blauwe zee met diverse schakeringen en de groene bomen die doorgroeien tot vrijwel aan de kust. Door Ross Holidays zo mooi vertaald als huwelijk tussen blauw en groen.

En verder: Een echte Griekse, ontspannen atmosfeer, heerlijke vlees- en visgerechten. Lefkas stad als absolute aanrader, een prachtig groen binnenland en mooie zandstranden.
We verbleven in Marmara Studio’s in Lygia. Een heerlijk appartement met een prachtig uitzicht op de mooie, groene omgeving en de zee en een fijn zwembad voor een verkoelende duik. Lygia is een uitstekende uitvalsbasis om het eiland te ontdekken en maar 6 km van Lefkas stad gelegen.

Onze sympathieke hostess Stephanie maakte de reis helemaal compleet met haar goede tips en betrokkenheid.

Wij zijn ontzettend blij dat wij in deze rare periode toch van dit mooie eiland hebben mogen genieten.
Ross Holidays, bij jullie zijn we altijd verzekerd van een heerlijke bestemming en goede service!

Hartelijke groeten,
Sjaak en Wilma

Heeft u ook zo genoten van dit bijzondere reisverhaal? Lees ook de andere reisverhalen.
Wilt u zelf ook meedoen met de reisverhalen wedstrijd? Stuur dan nu uw bijzondere reisverhaal in en wie weet wint u wel een prijs!

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten