Ode aan het bedrijf

Een ode aan een bedrijf. Kan dat? Ja dat kan. Het begin van Ross Holidays hebben we niet meegemaakt, maar vanaf 1996 hebben we het wel ervaren en zijn het blijven volgen tot op heden.

De zomervakantie staat alweer geboekt. Deze keer is het Zakynthos geworden. In 1996 gingen we voor het eerst. Lefkas was de bestemming geworden. Nooit van gehoord voor die tijd, dus een verrassing in alle opzichten. Na een nacht van weinig slapen kwamen we aan in Vassiliki aan de zuidkust. We hadden trek en gingen bij één van de restaurants aan de baai zitten en bestelden een pizza. Nooit eerder zo’n lekkere pizza gehad of was dat zinsbegoocheling? We hebben zo genoten van dit (schier)eiland dat we het later nog een keer bezocht hebben.

Een paar jaar later naar Pilion. Ook weer zo overrompeld door het prachtige landschap en de mooie en rustige dorpen. Gaan we ook nog een keer herhalen. In 2014 zaten we voor het eerst op Zuid-Kreta in Plakias. Ook weer zo’n prachtige plek en als excursie een fietstocht gemaakt door een kloof. Aan eind van die vakantie direct besloten het volgende jaar weer te gaan. En als klap op de vuurpijl ook twee keer naar Kythira geweest, eerst in Avlémonas en een paar jaar later in Agia Pelagia.

Alles klopt altijd bij Ross. De transfers zijn altijd goed en de accommodaties zijn altijd goed. De boekingen kloppen altijd en de voorlichting is ook nog eens hartstikke goed. Wat kan een mens nog meer wensen voor een vakantie?

Lefkas
Dhr. Danhof

Heeft u ook zo genoten van dit bijzondere reisverhaal? Lees ook de andere reisverhalen.
Wilt u zelf ook meedoen met de reisverhalen wedstrijd? Stuur dan nu uw bijzondere reisverhaal in en wie weet wint u wel een prijs!

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten