Een perfect cadeau

Het is zover, mijn man wordt 40 jaar. Wat kunnen we hem geven? Je wordt immers maar één keer 40! Na veel zoeken kwam ik op Griekenland uit. Maar alleen op het strand liggen is niks voor ons. Ja, ons! Want de kinderen gaan ook mee, 8 en 9 jaar.

Ik heb overal nagevraagd, maar ik kon niet echt vinden wat ik zocht. Ik zat bij een heel ander reisbureau en de medewerker verwees me naar Ross Holidays. Dan moet het écht goed zijn, dacht ik.

En goed was het zeker. Met de nodige hulp hadden we uiteindelijk de reis van onze dromen geboekt. Bedankt Ross Holidays! Een autovakantie, in een prachtig land vol van cultuur, geschiedenis en bezienswaardigheden. Perfect voor een verjaardagscadeau om nooit meer te vergeten. Veel bezienswaardigheden voor de kinderen, mooie musea en lekker eten.

Wie met kinderen op reis wil en meer wil dan alleen maar even een vakantie … wie echt een mooie ervaring zoekt met het gezin … eentje om nooit meer te vergeten … die raad ik Ross Holidays aan!

Ik heb de hele wereld rondgereisd met de beste reisbureaus die er zijn, maar deze service heb ik niet eerder gezien. De begeleiding ter plaatse was ook boven verwachting!

Het bezoeken van Athene, Akropolis, het Nationale Museum en het Olympisch Stadion is iets wat we nooit zullen vergeten. Alhoewel de stad Athene zelf, niet iets voor ons was, kijken we met een fijn gevoel terug naar dit onderdeel van onze autovakantie.

En ja, het verjaardagscadeau! Op het plein vol toeristen daar bij de ingang van de beroemde Akropolis, zong iedereen mee: 'Happy Birthday to you!' Supergaaf. Dus het is gelukt. Weinig mensen kunnen zeggen dat er op zo'n bijzondere plek voor ze werd gezongen voor hun 40ste verjaardag!

Trouwens, het Kanaal van Korinthe is iets wat je niet moet overslaan als je daar in de buurt bent.

Waar we ons echt op ons gemak hebben gevoeld was in Gialova. Onze thuisbasis bij de woningen Panos. Daarvandaan reden we naar verschillende mooie indrukwekkende plaatsen; Ancient Messini, Kastelen bij Pylos, Koroni, Methoni, Olympia en ga zo maar door ...

Erg bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt voor ons gezinnetje.

2023, Peloponnesos
Familie Van der Vliet

Heeft u ook zo genoten van dit bijzondere reisverhaal? Lees ook de andere reisverhalen.
Wilt u zelf ook meedoen met de reisverhalen wedstrijd? Stuur dan nu uw bijzondere reisverhaal in en wie weet wint u wel een prijs!

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten