De top 3 van Margot

Margot assisteert onze gasten die vertrekken vanaf de luchthaven van Athene. Zij woont al sinds jaren in Athene en heeft daar haar draai gevonden. Vanuit haar woonplaats heeft zij voor ons haar top 3 samengesteld van bestemmingen die zij makkelijk vanuit Athene kan bereiken.

1. Kéa

Toen ik hoorde dat Kéa vanaf 2015 aangeboden wordt door Ross Holidays ben ik er meteen gaan kijken. Het is een waar wandelparadijs. Ondanks het rotsachtige karakter, wat natuurlijk in het voorjaar anders zal zijn, heb ik er genoten van de dorpen en vooral de wandelpaden. Met de boot is het slechts een uurtje varen, dus je bent er zo. Ik heb voor Ross Holidays een verslag van mijn dag gemaakt.

2. Andros

Het eiland Andros had ik al eerder bezocht. Ik ken de hostess voor de gasten van Ross Holidays op Andros goed en haar heb ik ook al eens bezocht. Ik ontvang onder andere de terugkerende gasten van Andros in de haven van Rafína, dus hoor hun enthousiaste verhalen wekelijks met plezier. Men heeft het er goed naar hun zin. Ook dit eiland leent zich uitermate goed voor het maken van wandelingen.

3. Pilion

Mijn favoriete bestemming in de wintermaanden. December is er zo prachtig. Het groen verkleurt geleidelijk in alle tinten rood en geel. Watervallen kletteren langs de hellingen naar beneden en de geur van verbrand olijfhout komt uit de schoorstenen. De tavernes zijn er met name in de weekenden goed gevuld met bezoekers uit de steden. Zij wandelen niet, maar voor mij was het een feest om door de natuur te dwalen.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord